Fix szúnyogháló

Stabil keretszerkezetű, UV álló, szürke háló, direkt rögzítve a nyílászáróhoz, igen népszerű megoldások olyan ablakoknál, melyek befelé nyílnak, és nincs szükségük arra, hogy bárki áthaladjon rajta. Kiváló választás szellőztető ablakokra.

Miért válasszam a fix szúnyoghálót?

  • A fix keretes szúnyoghálókat általában a kisebb méretű nyílászárókra ajánlott szerelni.

  • A fix keretes szúnyogháló készülhet műanyag vagy alumínium kerettel.

  • A háló anyagát el lehet látni üvegszálas megerősítéssel is, így a nyári kánikulában is formatartó lesz.

  • Igényelhető olyan speciális háló is, mely ellenáll a kisállatok mancsának és karmainak.

  • A hálókat és a kereteket egyaránt több színben is el tudjuk készíteni.

A fix szúnyogháló megvásárolható műanyag vagy alumínium keretes kivitelben egyaránt. De peremes fix szúnyogháló rendelése esetén csak az alumínium változat érhető el.

A fix szúnyoghálókat az egyszerűség, a költséghatékonyság és a könnyű felszerethetőség jellemzi. Elérhető alapszínei a fehér és a barna. Alumínium változat esetén lehet fóliás vagy a RAL színskálából választott színek bármelyike. A fix szúnyogháló üvegszálas alapanyagból készülnek, idő és UV álló kivitelben. A hálót jellemzi, hogy sűrű szövése ellenére is, pár méterről kinézve már nem zavarja a kilátást.

  • A fix szúnyogháló rögzíthető csavarokkal, azonban ebben az esetben csak kívülről szerelhető.

  • Másik lehetőség, hogy elfordítható fülekkel rögzítik, emiatt könnyen levehető, tisztítható és belülről szerelhető.

  • Az Isso fix szúnyogháló nem emelkedik ki a nyílászáró síkjából, így meglevő redőny esetén is alkalmazható. Elfordítható fülekkel rögzíthető, emiatt könnyen levehető, tisztítható, belülről szerelhető.

  • Szerelhető zsanéros rögzítéssel is.

A nem megközelíthető helyeken, mint például az emeleti vagy attól magasabb nyílászárók esetében a szúnyogháló felszerelése már nem megoldható.

Az ilyen helyeken a peremes vagy más néven klipszes szúnyoghálókat alkalmazunk, amik a nyílászáró tömítőgumijára feszülnek rá fülek segítségével. A peremes fix szúnyogháló előnye a normál keretes változattal ellentétben, hogy könnyen levehető és téli időszakban eltárolva nincs kitéve az időjárásnak.

A hátránya viszont, hogy nem minden nyílászáró alkalmas a klipszes rögzítésre. A fix keretes szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, peremes változat esetében viszont a meglévő redőnyt ideiglenesen le kell szerelni. A fix szúnyoghálókat csak olyan helyen javasoljuk ahol nem történik a nyílászárón keresztül eszközök vagy bármilyen tárgy ki és bevétele. A fix szúnyogháló nem összekeverendő a nyíló szúnyogháló ajtókkal, mivel azok zsanérok segítségével vannak rögzítve.


Hová ideális a fix szúnyogháló?

Olyan, elsősorban kicsi vagy magasan levő ablakokhoz javasoljuk, amelyeken keresztül nem halad át semmi, hiszen a fix szúnyogháló eltávolítása nagyon körülményes.

Kérjük vegye igénybe ingyenes felmérési szolgáltatásunkat, mert a szúnyoghálókat pontosan kell méretezni, ezért telefonon bediktált méretek alapján nem tudjuk garantálni az elkészült termék megbízhatóságát.


Szúnyoghálót keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Szúnyogháló minden ablaktípusra!

A szúnyogháló a leghatékonyabb védekezési mód a zavaró rovarok ellen, sokan mégsem vásárolják meg, mert úgy gondolják, az ablakaikat nem lehet ezzel az egyszerű, de nagyszerű eszközzel ellátni. Tény, hogy akadnak olyan, főleg régebbi ablaktípusok, amelyekre csak egyes speciális típusok szerelhetőek fel, ám ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem szerelhetőek fel szúnyoghálóval.

Fontos tudni, hogy a szúnyogháló ugyan alapjában véve a szövetet takarja, ám számos, egymástól alapjaiban különböző keretrendszerrel és rögzítési megoldással kerülhet fel az ablakra. A teljesség igénye nélkül: a fix keretes szúnyoghálótól kezdve a rolóként működő típusig rengeteg változat érhető el, így senkinek sem kell nélkülöznie a rovarok elleni védelmet az otthonában, csupán a megfelelő szúnyoghálót kell választania.

Amennyiben szúnyoghálóra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, majd adja le rendelését, kollégáink pedig rövid időn belül elkészítik önnek a megfelelő védelmet az ablakaira!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com