Műanyag redőny

Műanyag redőnyléccel, alumínium tokban a jól bevált redőnyök, kérésre szúnyoghálóval szerelve, melyek tökéletes és teljes fényzárást biztosítanak.

Miért műanyag redőnyt válasszak?

  • Kedvezőbb ára van, mint az alumínium alternatíváié.

  • Kiválóan alkalmas az erős direkt fények szűrésére.

  • Jó szigetelő, védi az ablakokat és biztonságot ad, hiszen az ablak általa átjárhatatlan lesz.

  • Ideális tetőtéri ablakokhoz árnyékolásához is.

A műanyag redőnyök között további választási lehetőség van a hagyományos kivitelű külső tokos redőny és az új típusú külső tokos redőny között. Közös jellemzőjük, hogy a műanyag redőnyök tokszerkezete a lemezhez hasonló, nem rozsdásodó szinterezett gyári lemezből készülnek, de egyedi igény esetén az új típusú műanyag redőnyök tokja készülhet alumíniumból is.
A hagyományos műanyag redőny egy egyszerűbb kivitelű költségkímélő redőnytípus, ami az egyszerűsége ellenére is egy megbízható működésű termék.

Az új típusú műanyag redőny gumi vagy kefebetétes lábszerkezettel és golyóscsapágyazással készül, ennek köszönhetően a csendesebb működés mellett könnyebb a redőnyök felhúzása is. A redőnytest utolsó tagja, a záróléc, gumibetétes alumíniumból van, ami jelentősen növeli a redőnytest stabilitását, míg a gumibetét, a redőny leengedésekor a párkányhoz érve nagymértékben csökkenti a zajt valamint tökéletesebb felfekvést eredményez. Az új típusú műanyag redőny tokjának oldalvégei, az alumínium redőnyök oldalvégeivel megegyező, öntött alumíniumból készülnek.Hová ideális a műanyag redőny?

A külsőtokos redőnyök egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen típusú nyílászáróra könnyen és egyszerűen felszerelhetőek. A szerelés történhet a nyílászáró beépítését követően, de akár utólag is. Mivel a redőny az ablak külső oldalán helyezkedik el, nem alakulhat ki hőhíd és ezért nem igényel külön hőszigetelést. Színével és változatos formavilágával nagymértékben emelheti a lakóépület homlokzatának színvonalát.

Műanyag redőnyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com