Alumínium redőny

Az alumínium redőny egy kimagaslóan jó minőségű és tulajdonságú termék. Az összes lényeges alkatrésze alumíniumból készül, ezáltal egy rendkívül tartós, jó időjárásálló tulajdonságokkal rendelkező minőségi redőny.

Az alumínium redőnyök készítéséhez és szereléséhez felhasznált alapanyagok egy kulturált megjelenésű, precíz és megbízható működésű redőnyt eredményeznek.

Miért alumínium redőnyt válasszak?

  • Rendkívül tartós szerkezet, kiváló minőségű anyagokból.

  • Kiválóan alkalmas az erős direkt fények szűrésére.

  • Az elérhető legjobb szigetelést biztosítja.

Az alumínium redőny készítésével és szerelésével eltöltött több mint két évtizedes tapasztalatunk alapján kijelenthető, hogy az európai gyártók többségének alapanyagainak a minősége nem kérdőjelezhető meg, azok kiválóak, ezért ezekből az anyagokból készített alumínium redőnyök akár több évtizedre is biztosítják a lakások nyílászáróinak árnyékolását és szigetelését.

Az alumínium redőnyök kiváló minőségét a kifinomult gyártási technológiával előállított alapanyagok, míg a hosszútávú megbízható és hibamentes működést, a felhasznált alkatrészek mellett, a redőny készítési és szerelési munkálatok precizitása határozza meg. 

Ez a precizitás vállalkozásunknál biztosított, mert az alumínium redőnyök készítését és szerelését nagy gyakorlattal és szakértelemmel rendelkező vizsgázott szerelők végzik, ezzel garantálva a minőségi alumínium redőnyök hosszú éveken át történő problémamentes használatát.Hová ideális az alumínium redőny?

Az alumínium redőnylécek belseje környezetbarát hőszigetelőhabbal van kitöltve, ami tovább javítja a redőnyök hang és hőszigetelő tulajdonságát, valamint növeli a redőnylécek merevségét is.

Az alumínium redőnylécek színe bőséges színmintából választható, ezáltal szinte minden egyedi elképzelés és színkombináció megvalósítható az épülőfélben lévő és a készre színezett házak esetében is.

A halk működést az alumínium lefutósínek belső oldalain lévő szőrkefés vagy gumi csendesítők biztosítják.

A hőszigetelt alumínium redőnyök minden típusa golyóscsapággyal van szerelve, ami könnyű és halk felhúzást, illetve leengedést eredményez, függetlenül attól, hogy a mozgatás gurtnival, zsinórral vagy motoros hajtással történik.

 

Az alumínium redőnyök összes típusa készülhet szúnyoghálóval kombinált kivitelben is, ilyenkor a redőnytoknak két mérettel nagyobbnak kell, hogy legyen mivel csak ebben az esetben fér el egymás mellett a redőny és a szúnyogháló, ami a szerkezetek egymástól független hibátlan működését biztosítja.

Ahol valamilyen ok miatt nem lehet szúnyoghálóval kombinált alu redőnyt felszerelni, ott a különálló alu tokos rolós szúnyogháló szerelhető fel. Ilyenkor a már felszerelt redőnytok alá, a lefutósínekre lesz felszerelve a szúnyoghálót.


Alumínium redőnyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com