A szúnyogháló típusokról általában

Szúnyoghálók háromféle változatban, megfizethető áron, megbízható cégtől! Keressen minket, és védje meg otthonát hatékonyan a repülő rovarok elől!

Napjainkban a legtöbb ember igyekszik szúnyoghálóval felszerelni az otthonát, hiszen rendkívül zavaróak az állandóan berepülő legyek, szúnyogok, az utóbbi években elszaporodott poloskák, nem beszélve a csípni hajlamos darazsakról. Azonban, amikor először rákeresünk az interneten, rögtön szembe tűnik majd, hogy szúnyoghálóból bizony nem egyféle létezik. Az alábbiakban bemutatjuk részletesebben a különböző típusokat és kitérünk azok előnyeire, hátrányaira is.

A legegyszerűbb változat a fix szúnyogháló. Ahogy a nevében is benne van, fixen az ablakkerethez van rögzítve, ezért általában kis méretű nyílászárókhoz használatos, ahol nincs szükség arra, hogy valaki kihajoljon rajtuk. Hátránya is éppen ebből fakad - nem praktikus mindenhova. Fontos, hogy csak befelé nyíló ablakokon alkalmazható. Nagy előnye viszont, hogy kedvező az ára és nem tud benne semmi meghibásodni.

Talán a legnépszerűbbek a mobil vagy más néven rolós szúnyoghálók. Ezek nagyon könnyen használhatóak, "redőnyszerűen" működnek, vagyis nincsenek fixen az ablakhoz rögzítve, elég csak akkor lehúzni őket, ha valóban szükség van a védelemre. Az áruk picit magasabb, mint a fix szúnyoghálóké, viszont a rugalmas használatért meg is éri többet fizetni. Az időjárás viszontagságaitól is jobban védhetőek.

És végül, de nem utolsó sorban, a pliszé szúnyoghálókról sem szabad megfeledkezni, ugyanis ez a legkorszerűbb típus, ami ablakok és ajtók esetében egyaránt alkalmazható. Előnye, hogy rendkívül időtálló, utólag is beépíthető, valamint, hogy nagyon precíz szerkezet, bárhol megállítható. A hátránya a beszerzési ára, azonban ár-érték arányban még ennek ellenére is kiváló!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és további kérdése lenne a szúnyoghálókkal kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről akár még ma.


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com