Pliszé szúnyogháló

A pliszé rovarháló néhány éves világújdonság, amit Olaszországban fejlesztettek ki, de mára már egész Európa egyik közkedvelt terméke lett, nagyméretű nyílászárókra ideális és stílusos megoldás.

Hamarosan több országban rájöttek arra, hogy a pliszé rovarháló egy kis kiegészítéssel hatalmas teraszajtókra is optimális megoldás, sőt a redőnyök lefutójára utólag, a tok alá is felszerelhető, így a már árnyékolt ajtókra, ablakokra is alkalmazható!

Miért válasszam a pliszé szúnyoghálót?

  • Időtálló, ellenáll az időjárás viszontagságainak, így nem kell cserélni pár évente

  • Esztétikus megjelenésénél fogva emeli a lakás harmóniáját

  • Rendkívül kis helyen elfér

  • Stabil alumínium szerkezetének köszönhetően nehezen romlik el

  • Bármilyen színre festhető a szerkezet

  • Mozgása közben nem fordulhat elő elakadás

A pliszé szúnyoghálót lényegében pillanatnyilag a szúnyoghálók csúcsának is nevezhetjük. Egyedül álló megoldásának köszönhetően rugók segítsége nélküli működése egy kisgyerek számára is könnyű. A pliszé halvány szürke előre legyező alakban vasalt szúnyoghálója szinte láthatatlanul fedi le az ablak, vagy az ajtó nyílását. Ideális választás kisgyerekes családoknál, és olyan ajtók esetében ahol nagy a napi forgalom. A pliszé szúnyogháló kialakításának köszönhetően, nem vagy csak nagyon egyedi esetben van szükség a szervizelésre. Lényegesen precízebb működése van mint a rolós szúnyoghálónak.

 

A pliszé szúnyoghálókat egyszerű könnyű felszerelés jellemzi. A felszerelés alapvetően szemből csavarok segítségével történik. Redőny esetében akárcsak a rolós szúnyoghálónál a redőny elé kerül a pliszé szúnyogháló felszerelésre.

A pliszé szúnyogháló előnye, hogy bárhol megállítható, így ideális fix szárnnyal ellátott nyílászáróknál történő alkalmazásra is.

 

A pliszé szúnyogháló alapszínei az oldalon többször ismétlődő fehér és barna színek. De lehetőség van a RAL színekből bármelyiket választani.


Hová ideális a pliszé szúnyogháló?

Egy rendkívüli újdonság a pliszé szúnyogháló, ami tökéletes megoldás ablakokra és ajtókra egyaránt.

Előnye, hogy hatalmas felületű nyílászárók szúnyoghálóval történő felszerelése is megoldható. Egy oldalra történő működtetése akár 3 méter is lehet, kétoldali működtetésnél a szélesség akár megduplázódhat, ezért nagy felületek fedésére javasoljuk, tolóajtókhoz vagy ablakokhoz.


Szúnyoghálót keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com