Fix szúnyogháló

Stabil keretszerkezetű, UV álló, szürke háló, direkt rögzítve a nyílászáróhoz, igen népszerű megoldások olyan ablakoknál, melyek befelé nyílnak, és nincs szükségük arra, hogy bárki áthaladjon rajta. Kiváló választás szellőztető ablakokra.

Miért válasszam a fix szúnyoghálót?

  • A fix keretes szúnyoghálókat általában a kisebb méretű nyílászárókra ajánlott szerelni.

  • A fix keretes szúnyogháló készülhet műanyag vagy alumínium kerettel.

  • A háló anyagát el lehet látni üvegszálas megerősítéssel is, így a nyári kánikulában is formatartó lesz.

  • Igényelhető olyan speciális háló is, mely ellenáll a kisállatok mancsának és karmainak.

  • A hálókat és a kereteket egyaránt több színben is el tudjuk készíteni.

A fix szúnyogháló megvásárolható műanyag vagy alumínium keretes kivitelben egyaránt. De peremes fix szúnyogháló rendelése esetén csak az alumínium változat érhető el.

A fix szúnyoghálókat az egyszerűség, a költséghatékonyság és a könnyű felszerethetőség jellemzi. Elérhető alapszínei a fehér és a barna. Alumínium változat esetén lehet fóliás vagy a RAL színskálából választott színek bármelyike. A fix szúnyogháló üvegszálas alapanyagból készülnek, idő és UV álló kivitelben. A hálót jellemzi, hogy sűrű szövése ellenére is, pár méterről kinézve már nem zavarja a kilátást.

  • A fix szúnyogháló rögzíthető csavarokkal, azonban ebben az esetben csak kívülről szerelhető.

  • Másik lehetőség, hogy elfordítható fülekkel rögzítik, emiatt könnyen levehető, tisztítható és belülről szerelhető.

  • Az Isso fix szúnyogháló nem emelkedik ki a nyílászáró síkjából, így meglevő redőny esetén is alkalmazható. Elfordítható fülekkel rögzíthető, emiatt könnyen levehető, tisztítható, belülről szerelhető.

  • Szerelhető zsanéros rögzítéssel is.

A nem megközelíthető helyeken, mint például az emeleti vagy attól magasabb nyílászárók esetében a szúnyogháló felszerelése már nem megoldható.

Az ilyen helyeken a peremes vagy más néven klipszes szúnyoghálókat alkalmazunk, amik a nyílászáró tömítőgumijára feszülnek rá fülek segítségével. A peremes fix szúnyogháló előnye a normál keretes változattal ellentétben, hogy könnyen levehető és téli időszakban eltárolva nincs kitéve az időjárásnak.

A hátránya viszont, hogy nem minden nyílászáró alkalmas a klipszes rögzítésre. A fix keretes szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, peremes változat esetében viszont a meglévő redőnyt ideiglenesen le kell szerelni. A fix szúnyoghálókat csak olyan helyen javasoljuk ahol nem történik a nyílászárón keresztül eszközök vagy bármilyen tárgy ki és bevétele. A fix szúnyogháló nem összekeverendő a nyíló szúnyogháló ajtókkal, mivel azok zsanérok segítségével vannak rögzítve.


Hová ideális a fix szúnyogháló?

Olyan, elsősorban kicsi vagy magasan levő ablakokhoz javasoljuk, amelyeken keresztül nem halad át semmi, hiszen a fix szúnyogháló eltávolítása nagyon körülményes.

Kérjük vegye igénybe ingyenes felmérési szolgáltatásunkat, mert a szúnyoghálókat pontosan kell méretezni, ezért telefonon bediktált méretek alapján nem tudjuk garantálni az elkészült termék megbízhatóságát.


Szúnyoghálót keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!