Könyökkaros napellenző

A könyökkaros napellenzők dekoratív megjelenésük miatt közkedveltek. A széles textilválasztékból mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Működtethetők kézzel vagy motorosan is.

Miért könyökkaros napellenzőt válasszak?

  • A napellenzők kiválóan alkalmasak teraszok, kertek árnyékolására.

  • Napellenző egyedileg kérhető motoros működtetéssel, kiegészítéseként választható a szél-, fény-, és esőérzékelő.

  • Kiválóan alkalmas az erős direkt fények szűrésére a teraszon vagy a kertben.

  • Nagy textilválasztéknak köszönhetően szabadon választhatunk temérdek színből.

A könyökkaros napellenző a legkedveltebb és keresettebb árnyékoló. Felszerelhető oldalfalra, mennyezetre, megfelelő méretek esetén szarufára, vagy az eresz alá is. A szerkezet  horganyzott acél zártszelvényre épül, erre kerül az alumínium hengertartó konzol, a ponyvatartó konzol a karokkal együtt.

 

Maximális szélessége 10 méter, a szélességtől függően 2-4 db karral. A karok kinyúlása 1,5-3,5 méterig változhat. A napellenző karokba egy előfeszített rugós mechanizmus van beépítve , ennek köszönhető, hogy a ponyva mindig feszes.

 

A ponyvahenger horganyzott acélcső, erre tekeredik a ponyva . Valamelyik oldalon a ponyvahenger és a ponyvahenger tartó konzol közé egy kézi hajtómű kerül beépítésre. A napellenző karokkal a ponyva dőlése 0-75 fokig állítható. Igény esetén működése motorizálható is, a ponyvahengerbe beépített motorral. A tartókonzol tetejére egy esővédő lemez kerül felszerelésre, melynek anyaga natur alumínium. A könyökkarok külső vége a homlokprofilba vannak rögzítve, ezek natur eloxált kivitelben készülnek.

 

A ponyvák UV stabil, szálában színezett vászonból készülnek. A szövést követően gombásodás elleni impregnálást és végimpregnálás kapnak. A ponyvákat vegyszer használata nélkül szabad tisztítani és fontos, hogy hosszabb tárolási intervallum előtt meg kell szárítani (például télen). A napellenző ponyva vízlepergető, szennytaszító és UV stabilizált, és az időjárás hatásinak is ellenálló textília.A választható textilek, roletta típusok és rögzítési módok sokszínűsége garantálja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

 


Hová ideális a könyökkaros napellenző?

Családi házak, vendéglők teraszának, üzletek kirakatának, lakások erkélyének ideális árnyékolója. Egy jó napellenző nagyban csökkenheti a helyiség lehűtéséhez szükséges energiát. A helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, ideális fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 fok alatt tartja a helyiséget.

 

Az UV stabilizált, ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és az eső elleni védelmet nyújtják, hanem egyedivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő színűkkel. 150 féle ponyva minta választható. A napellenző szerkezete alapvetően fehér, de igény esetén változtatható. Minden fajtához kapható alumínium védőtetőt, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának. A csuklókaros napellenzők szerkezeti felépítése egyazon elven alapul, különbséget a karprofilok vastagságában illetve a billentőszerkezet összetettségében találunk.


Szúnyoghálót keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!
Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com