Rúd- és profilkarnis

Ha nem csak a függönyre szeretnénk a hangsúlyt helyezni, akkor a széles választékban kínált rúd- és profilkarnisok szintén díszítő elemként szolgálnak. Szintén szerelhetők mennyezetre illetve oldalfalra is.


Miért rúdkarnist válasszak?

Ez a hagyományos karnis szerkezet típus nagyon kedvelt árnyékolástechnikai kellék manapság is. Széles választékának köszönhetően egyaránt használható klasszikus és modern belső térben. A rúd karnis többféle anyagból készülhet, formáját, színét, kezelési módját tekintve nagyon változatos. Mindezek mellett a rúdkarnis divatos, fiatalos, és rendkívül dekoratív. Készülhetnek egy, vagy kétpályás verzióban is.

A rúd karnis szerkezet konzoljai jellegüknél fogva gátolják a függönyök szabad mozgását a rúd teljes hosszában. Ezért a függöny anyagokat ennek megfelelően kell varrni. Ezt a problémát kiküszöbölhetjük belső sínes karnis rudakkal, amelyek segítségével a függönyök ugyanúgy mozgathatók, mint az alumínium síneken. De vastagabb karnisrudak használatával a konzolok közötti távolság is nőhet.


Miért profilkarnist válasszak?

A modern profil karnisok a trendi lakások divatos design kiegészítői. Ez egy nagyon szép formatervezett oldalfali karnis, amelynek változatos végzárói, egyenes, szögletes vonalai illenek a minimalista stílusú otthon bútoraihoz. A panelkarnisok új, formatervezett, igényes kivitelű darabjai kerültek ebbe a kategóriába. A szemet gyönyörködtető karnisok a lakás díszeivé válnak. Egy forradalmi újításnak köszönhetően egy sínben akár 3 panelkocsit is mozgathatunk egyidejűleg, így 6 paneles karnisnál 3-3 kocsit oldalra húzva mozgathatjuk a függönyt 1 sínben!

Rúd- vagy profilkarnist keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com