Római roló

Ez az egyedi árnyékoló készülhet fényáteresztő-, dekor-, de akár blackout anyagból is. A ráncolt függönnyel ellentétben nem vízszintesen, hanem a rolószerkezet segítségével függőlegesen mozgathatjuk.

Miért válasszam a római rolót?

  • Egyedi szövet minden ízlésnek, legyen bármilyen anyagból vagy színből.

  • Drapéria jellegű megjelenés.

  • Az anyaga zökkenőmentesen összecsukható harmonika stílusban.

  • Elegáns érzés, egyszerű felépítés.

  • Sötétítő függönyként, és fényáteresztő függönyként egyaránt használható, anyagtól függően.

  • Többféle hajtástípussal is kapható. 

A római rolók, melyek gyönyörű keveréke a mai népszerű díszítő stílusoknak, színeknek és textúráknak még számos kényelmi funkciót is képesek biztosítani. A sok lélegzetelállító szövet és stílus annyi lehetőséget biztosít, hogy a római roló mellett biztos, hogy sem a család sem a barátok nem fogják megállni, hogy ne vessenek rá egy pillantást, ne hozzák szóba.

 

A római roló egyesíti a szövet kendő szépségét és puhaságát az árnyékolás egyszerűségével és az egyéni árnyalatokkal. Többféle kivitelben is kaphatóak. A lapos római roló egy olyan folytonos anyagdarab, ami az ablakhoz simulva lóg, és finoman hajtódik fel, mely egyszerű, hétköznapi, mégis stílusos kinézetet biztosít.

 

A könnycsepp formájú római rolóban lépcsőzetes redők vannak, ami egy hagyományosabb, kifinomult megjelenést kölcsönöz az árnyékolónak. Fentről lefelé húzható, lentről felfelé húzható kivitelben, vezeték nélküli, motoros kivitelben is kapható. megjelenést. Fentről lefelé alulról felfelé, vezeték nélküli, motoros, és minden típusú sötétítőként az egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb beltéri árnyékoló. A római roló lehet fényes és vidám vagy könnyedén képes nyugodt és kellemes hangulatot létrehozni.


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!
 

Hová ideális a római roló?

A római rolók nem csak roppant funkcionálisak, hanem elegáns árnyékolók, anyagkínálatuk lehetővé teszi, hogy nagy a választék szerint szinte minden helységben ideális fényviszonyokat alakítson ki. Könnyű kezelhetősége és rengeteg különböző formája miatt igen népszerű termék.

Római rolót keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com