Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő függöny funkcióját tekintve megnehezíti a belátást, de a fényt átereszti. Sötétítő- avagy dekorfüggönnyel kombinálva a lakás díszeként meghatározza annak hangulatát.

Miért válasszak fényáteresztő függönyt?

Ez

Hová ideális a fényáteresztő függöny?

A fényáteresztő függönyök

Fényáteresztő függönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!

 

Fényáteresztő függönyöket vásárolna?

A fényáteresztő függönyök az otthonok alapvető kiegészítői, és számos méretben, illetve típusban beszerezhetőek. A kínálatunkban megtalálható fényáteresztő függönyök is többfélék, így minden vásárlónk megtalálhatja azt, amelyik a leginkább illik az otthonához.

Fajtáját tekintve többféle modern, fényáteresztő függönyt forgalmazunk, amelyek már kicsit sem emlékeztetnek a régimódi csipkefüggönyökre. A vékonyabb anyagú, illetve ritkább szövésű függönyök átláthatóak, vagyis nem akadályozzák a szobában tartózkodók számára a kitekintést, ám a belátást gátolják. Kínálatunkban azonban található olyan fényáteresztő függöny is, amelynek sűrűbb szövése ezt nem teszi lehetővé, a napfényt azonban nem akadályozzák meg teljesen abban, hogy bejusson a szobába. Ez a típus leginkább földszinti otthonok esetében előnyös, de máshol is elképzelhető.

Amennyiben szeretne fényáteresztő függönyöket vásárolni, válasszon bennünket, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Fényáteresztő függöny – mikor elengedhetetlen?

fenyesarnyek_hu_20200116jpg

A fényáteresztő függöny már időtlen idők óta meghatározó alapdarab minden lakásban, ám vannak esetek, amikor nem feltétlenül van rájuk szükség. A függöny nélküli ablakok trendje a skandináv országokból, elsősorban Svédországból indult, hiszen arrafelé a természetes fény igencsak ritka kincs, és emiatt a svédek minden cseppjét be akarják engedni az otthonukba, ami főleg télen nálunk is fontos.

Vannak azonban olyan helyzetek, amikor egy fényáteresztő függöny felszerelése elengedhetetlen. Ilyen például az, ha a szemközti ház közel van ahhoz, amelyben a mi lakásunk található, hiszen ebben az esetben könnyedén be lehet látni az otthonunkba, és ez a privát szféra megszűnését jelenti. Ugyanez a helyzet az utcafronti, földszinti lakásokkal, amelyek ablakán bárki betekinthet, aki elhalad az épület előtt. Természetesen a dekorációs feladatot sem szabad elfelejteni, hiszen a fényáteresztő függöny hangulatot is biztosít, épp ezért azt javasoljuk, hogy ha szeretné követni a függönymentes skandináv divatot, akkor is szerezzen be fényáteresztő függönyt, és a napsütéses órákban egyszerűen csak húzza szét!

Ha fényáteresztő függönyöket vásárolna, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Mik a fényáteresztő függöny legfontosabb feladatai?

fenyesarnyekhu19novjpgA fényáteresztő függönyök számtalan ingatlanban megtalálhatók. Az emberek elsősorban a kinézetük miatt választják őket szívesen, hiszen használatukkal sokkal barátságosabb, otthonosabb környezetet lehet kialakítani. Az esztétikai tényezőkön túl azonban a fényáteresztő függönyöknek több fontos feladatuk is van.  

A fényáteresztő függönyökkel kellő mennyiségű fény jut be az ingatlanba, mégis az ember meg tudja óvni az otthonát a kíváncsi tekintetek elől. Ez a szempont sokaknak fontos, viszont a takarás miatt a sötétebb, mintás függönyöket nem szívesen választanák. Ezesetben nem tudna megfelelő mennyiségű fény bejutni a lakóterekbe, ez pedig komor, nyomasztó hangulatot eredményezne az ingatlanban. 

Ha a fényáteresztő függöny mellé sötétítőt is választ, otthonából a legjobbat hozhatja ki praktikum és stílus szempontjából egyaránt. Szerezze be tőlünk saját fényáteresztő függönyét: a választék felfedezéséhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com