Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő függöny funkcióját tekintve megnehezíti a belátást, de a fényt átereszti. Sötétítő- avagy dekorfüggönnyel kombinálva a lakás díszeként meghatározza annak hangulatát.

Miért válasszak fényáteresztő függönyt?

Ez

Hová ideális a fényáteresztő függöny?

A fényáteresztő függönyök

Fényáteresztő függönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!

 

Fényáteresztő függöny: könnyed lakástextil az ablakra

A fényáteresztő függöny több, mint függöny, egyben dekoratív lakástextil is, ami nemcsak díszítésre kiváló. Az ablakokhoz választható kiegészítők között a függöny elsődleges helyet foglal el, köszönhetően annak a sokszínű kínálatnak, amiből válogathatnak a vásárlók. Egy sötétítő függöny mellett általában párként a fényáteresztő függöny van jelen. A kettő függöny két, külön típust képvisel. Az egyik a fény kizárását végzi, a másik pedig az ellenkezőjét, beengedi a napsugarakat.

A fényáteresztő függöny segítségével az ingatlan tulajdonosa a kedve és igényei szerint tudja a fényviszonyokat variálni a belső terekben. Habár a függöny hiánya is egyfajta stílust képvisel, a legtöbben mégis szeretik ezt a lakástextilt, dekoratív kinézete és praktikus tulajdonságai miatt.

A fényáteresztő függöny jellegzetes külsővel rendelkezik, ami ráadásul elképesztően látványos is tud lenni. Gondoljon csak bele, amikor a kintről érkező szellő belekap a könnyű, világos anyagba és meglibbenti azt! A ragyogó napfény szintén még szebbé tudja tenni a textilt és kiemelni annak tulajdonságait, ahogyan átsüt az anyagon.

A fényáteresztő függöny alapvetően fehér, átlátszó, légies textilből készül. Ennek is vannak változatai, a rendelkezésre álló kínálat alapján mindenki el tudja dönteni, hogy milyen anyagból készüljön, egyszerű legyen vagy valamilyen díszítő minta is legyen rajta. A fényáteresztő függöny hosszával, méretével is lehet játszani, ha arról van szó, hogy az ablakokat árnyékolóval, lakástextillel kell ellátni. A függönyök lehetnek egészen földig érőek vagy csak az ablakot takaró textilek. A sötétítőkhöz, egyéb árnyékolókhoz is lehet igazítani őket, de közben persze a szoba, a lakás vagy ház stílusa is szerepet játszik a választásban.

Az új fényáteresztő függönyeit meg tudja vásárolni nálunk is. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válogasson az árnyékoló kínálatunkból! Minőségi, dekoratív, stílusos textilekkel várjuk, elérhető áron! Díszítse az ablakait könnyed fényáteresztő függönyökkel!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com