Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő függöny funkcióját tekintve megnehezíti a belátást, de a fényt átereszti. Sötétítő- avagy dekorfüggönnyel kombinálva a lakás díszeként meghatározza annak hangulatát.

Miért válasszak fényáteresztő függönyt?

Ez

Hová ideális a fényáteresztő függöny?

A fényáteresztő függönyök

Fényáteresztő függönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a

telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!

 

Fényáteresztő függöny – mikor elengedhetetlen?

fenyesarnyek_hu_20200116jpg

A fényáteresztő függöny már időtlen idők óta meghatározó alapdarab minden lakásban, ám vannak esetek, amikor nem feltétlenül van rájuk szükség. A függöny nélküli ablakok trendje a skandináv országokból, elsősorban Svédországból indult, hiszen arrafelé a természetes fény igencsak ritka kincs, és emiatt a svédek minden cseppjét be akarják engedni az otthonukba, ami főleg télen nálunk is fontos.

Vannak azonban olyan helyzetek, amikor egy fényáteresztő függöny felszerelése elengedhetetlen. Ilyen például az, ha a szemközti ház közel van ahhoz, amelyben a mi lakásunk található, hiszen ebben az esetben könnyedén be lehet látni az otthonunkba, és ez a privát szféra megszűnését jelenti. Ugyanez a helyzet az utcafronti, földszinti lakásokkal, amelyek ablakán bárki betekinthet, aki elhalad az épület előtt. Természetesen a dekorációs feladatot sem szabad elfelejteni, hiszen a fényáteresztő függöny hangulatot is biztosít, épp ezért azt javasoljuk, hogy ha szeretné követni a függönymentes skandináv divatot, akkor is szerezzen be fényáteresztő függönyt, és a napsütéses órákban egyszerűen csak húzza szét!

Ha fényáteresztő függönyöket vásárolna, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Mik a fényáteresztő függöny legfontosabb feladatai?

fenyesarnyekhu19novjpgA fényáteresztő függönyök számtalan ingatlanban megtalálhatók. Az emberek elsősorban a kinézetük miatt választják őket szívesen, hiszen használatukkal sokkal barátságosabb, otthonosabb környezetet lehet kialakítani. Az esztétikai tényezőkön túl azonban a fényáteresztő függönyöknek több fontos feladatuk is van.  

A fényáteresztő függönyökkel kellő mennyiségű fény jut be az ingatlanba, mégis az ember meg tudja óvni az otthonát a kíváncsi tekintetek elől. Ez a szempont sokaknak fontos, viszont a takarás miatt a sötétebb, mintás függönyöket nem szívesen választanák. Ezesetben nem tudna megfelelő mennyiségű fény bejutni a lakóterekbe, ez pedig komor, nyomasztó hangulatot eredményezne az ingatlanban. 

Ha a fényáteresztő függöny mellé sötétítőt is választ, otthonából a legjobbat hozhatja ki praktikum és stílus szempontjából egyaránt. Szerezze be tőlünk saját fényáteresztő függönyét: a választék felfedezéséhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon:+36 30 619 8839
E-mail:brigitta.tas@gmail.com
Elérhetőségek