Függönyök

A klasszikus ráncolt függönyök mit sem veszítettek népszerűségükből. A gyártók napjainkban óriási választékot kínálnak, legyen az egyszínű, színes, mintás, hímzett, fényáteresztő, sötétítő vagy blackout függöny.

 

Mindenkinek van egy számára kedves színvilága, általában ez a színvilág jellemzi a lakásunkat is. Ha dekorálni akarunk egy helyiséget, üljünk le a szobában, vegyünk a kezünkbe egy kis papírt és színes ceruzákat és vizsgáljuk meg a szoba meglévő berendezési tárgyainak a színét és hangulatát. Válasszuk ki a jelenleg uralkodó 2-3 színt és írjunk le néhány jelzőt, ami eszünkbe jut. Például meleg, barátságos, kicsit hideg, mediterrán stílusú. Ezek után döntsük el, hogyan szeretnénk ehhez igazítani a textíliákat.

 

Természetesen ingyenes helyszíni felmérésünk és tanácsadásunk során rengeteg mintát és speciális anyagot tudunk bemutatni, így megkönnyítjük a választását, tapasztalt munkatársaink minden függönytípust láttak, tisztítottak, válogattak már több ezer alkalommal, így tanácsukra teljes nyugalommal adhat.

A színvilág kiválasztása után döntsük el, hogy egyszínű vagy inkább mintás anyagban gondolkodunk. Nagyon mozgalmas, mégis egységes képet tudunk létrehozni, ha többféle anyagot kombinálunk a szobában. Ne csak a függönyben gondolkodjunk! Ha egy igazán vagány hangulatos helyiséget akarunk kialakítani, mindenképpen alkalmazzuk a hasonló stílusú anyagokat többféleképpen a helyiségben . Például a kanapé huzattal megegyező, vagy éppen komplementer függönyt válasszunk. De lehet a függönyt az asztalterítőhöz is igazítani. Egy hálószoba esetében pedig az ágytakaróval megegyező anyagból válasszunk függönyt vagy római rolót.Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő függöny funkcióját tekintve megnehezíti a belátást, de a fényt átereszti. Sötétítő- avagy dekorfüggönnyel kombinálva a lakás díszeként meghatározza annak hangulatát.

Sötétítőfüggöny

Avagy más néven dekorfüggöny: vastagabb anyagból készül, mint a fényáteresztő függöny, így a beáramló fény mennyiségét szabályozhatjuk vele.


Blackout függöny

A megfelelő karnissal kombinálva kiváló fényzárást érhetünk el a segítségével.


Római roló

Ez az egyedi árnyékoló készülhet fényáteresztő-, dekor-, de akár blackout anyagból is. A ráncolt függönnyel ellentétben nem vízszintesen, hanem a rolószerkezet segítségével függőlegesen mozgathatjuk.


Függönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com