Függönyök

A klasszikus ráncolt függönyök mit sem veszítettek népszerűségükből. A gyártók napjainkban óriási választékot kínálnak, legyen az egyszínű, színes, mintás, hímzett, fényáteresztő, sötétítő vagy blackout függöny.

 

Mindenkinek van egy számára kedves színvilága, általában ez a színvilág jellemzi a lakásunkat is. Ha dekorálni akarunk egy helyiséget, üljünk le a szobában, vegyünk a kezünkbe egy kis papírt és színes ceruzákat és vizsgáljuk meg a szoba meglévő berendezési tárgyainak a színét és hangulatát. Válasszuk ki a jelenleg uralkodó 2-3 színt és írjunk le néhány jelzőt, ami eszünkbe jut. Például meleg, barátságos, kicsit hideg, mediterrán stílusú. Ezek után döntsük el, hogyan szeretnénk ehhez igazítani a textíliákat.

 

Természetesen ingyenes helyszíni felmérésünk és tanácsadásunk során rengeteg mintát és speciális anyagot tudunk bemutatni, így megkönnyítjük a választását, tapasztalt munkatársaink minden függönytípust láttak, tisztítottak, válogattak már több ezer alkalommal, így tanácsukra teljes nyugalommal adhat.

A színvilág kiválasztása után döntsük el, hogy egyszínű vagy inkább mintás anyagban gondolkodunk. Nagyon mozgalmas, mégis egységes képet tudunk létrehozni, ha többféle anyagot kombinálunk a szobában. Ne csak a függönyben gondolkodjunk! Ha egy igazán vagány hangulatos helyiséget akarunk kialakítani, mindenképpen alkalmazzuk a hasonló stílusú anyagokat többféleképpen a helyiségben . Például a kanapé huzattal megegyező, vagy éppen komplementer függönyt válasszunk. De lehet a függönyt az asztalterítőhöz is igazítani. Egy hálószoba esetében pedig az ágytakaróval megegyező anyagból válasszunk függönyt vagy római rolót.


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő függöny funkcióját tekintve megnehezíti a belátást, de a fényt átereszti. Sötétítő- avagy dekorfüggönnyel kombinálva a lakás díszeként meghatározza annak hangulatát.

Sötétítőfüggöny

Avagy más néven dekorfüggöny: vastagabb anyagból készül, mint a fényáteresztő függöny, így a beáramló fény mennyiségét szabályozhatjuk vele.


Blackout függöny

A megfelelő karnissal kombinálva kiváló fényzárást érhetünk el a segítségével.


Római roló

Ez az egyedi árnyékoló készülhet fényáteresztő-, dekor-, de akár blackout anyagból is. A ráncolt függönnyel ellentétben nem vízszintesen, hanem a rolószerkezet segítségével függőlegesen mozgathatjuk.


Függönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com