Tetőtéri ablak árnyékolása – a tokozott rolettáról röviden

A tetőtéri ablakok árnyékolása többféle módon is megoldható, ám a legnépszerűbb, legtartósabb és talán legesztétikusabb módja ennek a tokozott roletta felszerelése. Lássuk, mit kell tudni erről az árnyékolástechnikai eszközről!

A tokozott roletta lényege, hogy egy szövetből készült "roló" oldja meg a tetőtéri ablak árnyékolását, mindezt pedig oly módon, hogy ne álljon el az ablak felületétől, azaz mindig és minden állásban tökéletes árnyékolást biztosítson. A tok rejti el a rolettát magát, amikor azt feltekert állapotban tároljuk, így nem zavaró a látványa, leengedve pedig vezetősínek tartják azt szorosan az ablak síkjánál.

Tokozott rolettát számos változatban beszerezhetünk, így könnyedén az adott helyiséghez igazíthatjuk a megjelenését. A színek és minták tekintetében széles a választék, és akár egyedi módon is megoldhatjuk a tetőtéri ablakok árnyékolását, amennyiben olyan textilt választunk, amely által megvalósíthatjuk az elképzelésünket. Az árnyékolás mértéke szintén szabadon választható, így lehetséges csak fényáteresztő tokozott rolettát is vásárolni, ami csupán tompítja a beérkező fényt, a másik véglet pedig a sötétítő roletta, ami gyakorlatilag semmilyen fény bejutását nem engedi. Ha a hővédelem is fontos, akkor megoldható a tokozott roletta anyagának egy vékony alumíniumréteggel való ellátása, ami visszaveri a fényt, és ezzel együtt a hőterhelés is csökken.

A tokozott roletta tehát a tetőtéri ablakok árnyékolásának leghatékonyabb eszköze, mely változatos mintákkal, színekben és méretekben érhető el, egyedi méretek esetén is megoldható a beszerzése, a felszerelése könnyű, ráadásul az ára is igen kedvező, ezért, ha a tetőtéri ablakok árnyékolását kell megoldani, nem is érdemes mást keresni!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a tokozott roletta, tekintse meg kínálatunkat, olvasson bővebben a tetőtéri ablakok árnyékolásáról, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, kérjen árajánlatot, és – ha megfelelőnek találja – adja le rendelését!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com