Szalagfüggöny: nem csak irodákban ideális!

A szalagfüggönyök sokáig csak az irodákban és hasonló épületekben volt általános, de mostanra az otthonokban is megjelent, ami nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkezik, és ha nem a legegyszerűbb, fehér típust választjuk, hanem a különlegesebb darabok közül vásárolunk, akkor esztétikus is, mi több, a szoba dísze lehet!

A szalagfüggöny egyik előnye az egyszerű kezelhetőség, és ezzel mindenki tisztában van, aki valaha is használt ilyet. Csupán két vezérlő zsinórt kell kezelni: az egyikkel elhúzhatjuk a függönyt, míg a másikkal a lamellák szögét állíthatjuk be. A könnyű tisztán tarthatóság is említést érdemel: csupán egy nedves, tisztítószeres rongyra van szükség hozzá. A legnagyobb előny azonban az, hogy a szalagfüggöny tökéletesen ellátja a feladatát, azaz árnyékol, amikor szükség van rá.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne szalagfüggönyöket az otthonába, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com