Sötétítőfüggöny már meglévő árnyékoló mellé? Mindenképpen jó döntés!

Az árnyékolókat ma már nemcsak önmagukban használhatjuk, hanem más árnyékolókkal kiegészítve is. Ha van már redőny, roló vagy reluxa az ablakon, az még nem zárja ki például a sötétítőfüggöny használatát. Miért legyen az ablakokon sötétítőfüggöny is a már meglévő árnyékoló mellett?

Először is mindegyik máshogyan árnyékol. Nincs mindig szükség a lehúzott redőny vaksötétjére, van úgy, hogy a függöny puhább, barátságosabb sötétje a célszerű vagy egyszerűen az esik jól. A sötétítőfüggönyöket egyszerűen lehet kezelni, nem jár zajjal a mozgatásuk, emellett pedig ugyanúgy képesek szigetelni, mint a komolyabb árnyékolók. Végül, de nem utolsósorban kijelenthetjük, hogy a sötétítőfüggönyök jóval dekoratívabbak, mint egy redőny vagy roletta. Stílusosan keretezik az ablakot, nagyszerűen kiegészítik a szoba berendezését és otthonosabbá tudják tenni bármelyik helyiséget.

Sokféleképpen lehet variálni őket, számos anyagból és színárnyalatban kaphatóak, ami rengeteg választási lehetőséget kínál mindenkinek. Az üzletünkben színvonalas és sokszínű sötétítőfüggönyök közül válogathat. Ha érdekli ajánlatunk, keressen minket bizalommal!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com