Sávroló Budapesten is beszerezhető!

Az árnyékolás minden otthon számára fontos, hiszen akadályozza a belátást, és a nap sugarai sem tudják olyan könnyen felmelegíteni a beltér levegőjét, mint nélküle. Számtalan árnyékoló közül választhatnak azok, akik szeretnék biztosítani a privát szférát és a kellemes hangulatot az otthonukban, ám a napjainkban elérhető árnyékolási megoldások egyik legérdekesebb képviselője a sávroló, amelyet akár Budapesten is be lehet szerezni.

A sávroló majdnem ugyanolyan roló, mint bármelyik másik, a különbség az anyagából adódik. Áttetsző és sűrű szövésű textilcsíkok váltakoznak benne, ami miatt különleges hatást lehet vele elérni. Tokozott és a tok nélküli változat is elérhető, az előbbi tokja pedig gyakorlatilag bármilyen színű lehet. A sávrolók a kényelmet is biztosítják, hiszen motoros mozgatásúak is lehetnek, így könnyen kezelhetőek. Mivel az átláthatóságuk kintről kifejezetten alacsony szintű, a privát szférát is képesek biztosítani, páratlan eleganciájuk és modern stílusuk pedig napjaink szinte minden otthonának ékességévé teszi őket.

A sávroló további előnye, hogy a fényáteresztő és a sötétítő függönyök kombinációja helyett használható, hiszen mindkét függönytípus előnyei megtalálhatóak benne. Az egymás mögött futó textilcsíkok által a beáramló fény mennyisége fokozatmentesen szabályozható. Az áteresztett fény mennyiségét egy gyöngylánc segítségével lehet szabályozni, de természetesen a motoros változatnál mindez egy távirányítóval történik.

Amennyiben szeretné, hogy az otthona az eddigieknél is különlegesebb legyen, és az árnyékolás legkorszerűbb módját választaná, tekintse meg kínálatunkat! A sávrolók Budapesten, üzletünkben is elérhetőek, így, ha a fővárosban keresi ezt a modern árnyékolórendszert, érdemes bennünket választania. Kérésére helyszíni felmérést végzünk, majd egyedi megrendelését legyártjuk, végül pedig fel is szereljük. Tekintse meg képeinket, és döntsön Ön is a sávrolók mellett!

Ha sávrolót Budapesten szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot! Kollégáink várják hívását!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com