Régi, fa redőnyök cseréje Budapesten

régi, fa redőnyök cseréje egy idő után elkerülhetetlenné válik, mivel a felújításuk szinte lehetetlen, ám szerencsére nincs akadálya a cserének!

A régi, budapesti bérházak annak idején kifejezetten korszerűnek számítottak, és számos, abban a korban modern kiegészítést kaptak, amelyek a lakók kényelmét szolgálták. Ilyen volt például a beépített redőny is, amelyet akkoriban fából készítettek el, és kizárólag kézzel lehetett mozgatni. Mint kiderült, ezek a redőnyök döbbenetesen tartósak, hiszen nem egy olyan lakás létezik, ahol mind a mai napig az eredeti redőnyt használják; igaz, egyre nehezebben. A fa ugyanis vetemedik, és emiatt könnyedén meg is szorul a sínben, ami eleinte ugyan csak apróbb kellemetlenség, ám később használhatatlanná válik az egész szerkezet. Ilyenkor sajnos nincs más lehetőség, mint a régi, fa redőny cseréje egy modernebbre.

A nagy belmagasságú, régi lakásokat azonban mindig egyedi ablakokkal látták el, amelyek ráadásul kifejezetten magasak is, így természetesen nem beszélhetünk szabvány redőnyökről sem. A régi, fa redőnyök cseréjét tehát kizárólag egyedi gyártású redőnnyel lehet megoldani, ám szerencsére ez nem jelent gondot, hiszen a legtöbb redőny így készül.

régi, fa redőnyök cseréjét érdemes a legkorszerűbb típussal megoldani, ami az alumínium redőny. Előnye a tartósság mellett a kiváló hő- és hangszigetelési képesség, illetve a motoros működtetés lehetősége, ami távirányítással is ellátható, sőt, akár automatizálható is.

Ha az Ön árnyékolóit is ideje már lecserélni egy korszerűbb megoldásra, válasszon bennünket, és bízza ránk a régi, fa redőnyök cseréjét Budapesten! Rövid határidővel és kedvező áron vállaljuk mind a redőny legyártását, mind a beszerelését, így gyorsan juthat tökéletes megoldásra, ha bennünket választ!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a régi, fa redőnyök cseréjével kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com