Pliszéfüggöny: egyedi és különleges árnyékoló

pliszéfüggöny különleges megoldást jelent abban az esetben, ha a hagyományos reluxák és rolók nem felelnek meg az ízlésünknek.

pliszéfüggöny az árnyékolástechnika egyik legújabb módja. A reluxákkal ellentétben - a különálló lamellák helyett - ebben az esetben hajtogatott textil biztosítja az árnyékolást. Ennek köszönhetően az árnyékoló nem csak tökéletesen végzi a feladatát, de különleges hatást is biztosít, egyedi megjelenésével feldobja az ablakok látványát, a modern kialakítása okán pedig a legtöbb lakberendezési stílushoz könnyedén illeszthető. Pliszéfüggönyt többféle anyagból is készítenek, így minden vásárló megtalálhatja az ízlésének megfelelő típust.

pliszéfüggöny azonban további előnyökkel is rendelkezik, ami alkalmassá teszi arra, hogy bármilyen ablak esetében alkalmazható legyen, így akár az egyedi formájú - trapéz, kör, vagy háromszög alakú - ablakoknál is felhasználható az árnyékolás biztosítására. Egyszerűen, fokozatmentesen állítható, általa könnyen szabályozhatóvá válik a bejutó fény mennyisége. A szövet  ráadásul mindkét irányba mozgatható, azaz fentről és lentről is, tehát az ablak alsó, vagy felső részéhez egyaránt gyűjthető, bárhol megállítható, így különleges hatás érhető el.

Fontos még megemlíteni, hogy a pliszéfüggönyök kiváló hőszigetelő hatással is bírnak, ami a kialakításukból adódik. Mivel maga az anyag két-, vagy többrétegű, annak redői gyakorlatilag cellákat képeznek, amelyek levegővel töltöttek, ez pedig kiváló szigetelést biztosít nem csak a fény és hang, de a hő esetében is. Érdemes tehát a pliszéfüggönyök mellett dönteni, ha a stílusos, különleges, egyedi megjelenés és az energiatakarékosság egyaránt fontos.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a pliszéfüggönyök iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, majd válasszon bennünket egyedi megoldásokért! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com