Műanyag redőnyök Budapesten is hozzájárulnak az energiahatékonysághoz!

Napjainkban, aki úgy dönt, hogy megépítteti álmai otthonát, nagy valószínűséggel az energiahatékony, könnyűszerkezetes ingatlanokat fogja választani. Az ilyen típusú lakásoknak rengeteg előnyük van, hiszen azon túl, hogy gyorsan kivitelezhetőek, még energia- és költséghatékonyak is. A jó tulajdonságok még tovább fokozhatóak, ha műanyag redőnyök is beépítésre kerülnek.

A műanyag redőnyök kiváló hőszigetelők, hatékonyan segítenek megőrizni a kellemes belső hőmérsékletet télen és nyáron is. Az árnyékolóknak köszönhetően nyáron kevésbé melegszik fel a lakás, így még a legnagyobb hőségben is csökkenthető a klímahasználat. Fontos szerepük van abban is, hogy a nap ne tűzzön be, de akadályozzák magának az ablaknak az átmelegedését is. Így még a klíma használata nélkül sem kell akkora hőséggel számolnunk a belső térben, ezzel pedig rengeteg energiát spórolunk.

A könnyűszerkezetes, energiahatékony házakban a műanyag redőnyök a fűtés csökkentéséhez is hozzájárulnak, így télen is segítenek lefaragni a kiadásokból. Használatukkal az ablakok tulajdonképpen egy plusz hőszigetelő réteget kapnak, ami hatékonyan képes megakadályozni, hogy a meleg levegő kiszökjön a nyílászárókon át. Ennek köszönhetően kevesebbet kell fűteni, és ez környezetvédelmi szempontokból is előnyökkel jár. Nem szabad megfeledkezni a műanyag redőnyök betörésvédelmi szerepéről sem. Használatukkal ugyanis az ablakok lényegében áthatolhatatlanná válnak.

A könnyűszerkezetes házak egyik nagy előnye, hogy a kivitelezésük is alacsonyabb költséggel jár, ám a műanyag redőnyök ára is kedvező, így az árnyékolók nem növelik meg a kiadásokat. Ennek ellenére tartós és strapabíró termékek, amik hosszú távon szolgálják majd a tulajdonosaikat.

Amennyiben olyan céget keres, ami kedvező áron tudja biztosítani energiahatékony házához a műanyag redőnyöket Budapesten, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, munkatársaink készséggel válaszolnak a kérdésire és tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com