Fix keretes szúnyogháló: milyen esetben ajánlott?

Fix keretes szúnyoghálóval hatékonyan védheti a kisebb nyílászárókat is, például a magasan lévő szellőző ablakokat. Keressen minket bővebb információért! 

A rovarok elleni védekezés ma már alapvető egy modern lakásban. Senki sem szereti, ha szúnyogok, legyek vagy épp poloskák lepik az otthonát, azonban szerencsére nem is kell ettől tartani, hiszen remek szúnyoghálók állnak rendelkezésünkre. Viszont a többféle típusból nem mindig olyan egyszerű választani. Az alábbiakban azt mutatjuk be részletesen, hogy milyen esetekben ajánljuk a fix keretes szúnyoghálókat.

fix keretes szúnyoghálók, ahogyan a nevükből is kiderül, fixen, egy kerettel kerülnek rögzítésre a nyílászáróhoz. Mivel nem, illetve csak körülményesen vehetőek le, ezért fontos, hogy olyan ablakokra tegyük őket, amik befelé nyílnak, esetleg kizárólag buktatva használjuk őket. A fix keretes szúnyoghálók megakadályozzák azt is, hogy valaki kihajoljon, illetve valami áthaladjon a nyílászárón, ezt mindenképp figyelembe kell venni a választás során. Emiatt leginkább olyan ablakokhoz ajánljuk őket, amik csak szellőztetéshez vannak használva. Ezek leginkább a magasan, illetve nehezen elérhető helyen lévő, kisméretű ablakok, ahová nem szokás virágot helyezni és amiket a háziállatok - főleg macska - sem használnak közlekedésre. 

fix keretes szúnyoghálók előnye más típusokkal szemben, hogy kedvezőbb az áruk, valamint, hogy nem kell foglalkozni a le- és felhúzásukkal, hiszen folyamatosan védenek. A fix keretes szúnyoghálók használatával bármikor nyugodtan kinyitható az ablak, anélkül, hogy a lakást elárasztaná a rovarok. Érdemes mellettük dönteni, hiszen a szúnyogok, legyek még a legkisebb nyitott ablakot is megtalálják, és be is repülnek, ha semmi sem áll az útjukba. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fix keretes szúnyoghálók iránt, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, vegye fel velük a kapcsolatot akár még ma! 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com