Blackout függöny - teljes sötétség egy mozdulattal!

blackout függönnyel teljes sötétséget lehet varázsolni egy mozdulattal, így remek választás hálószobába - keressen érte minket Ön is! 

Otthonunk árnyékolásán több múlik, mint elsőre hinnénk. Az árnyékoló eszközök egyrészt alkalmasak arra is, hogy megakadályozzák a kívülről történő belátást, másrészt a használatukkal tudjuk befolyásolni, hogy mennyi fény jusson be a lakásba, harmadrészt pedig a hőszigetelésben is fontos szerepet töltenek be. Arra a kérdésre, hogy melyik árnyékoló a legjobb, sajnos nincs egyértelmű válasz, mert mindenkinek más a fontos és mást vár el a terméktől. Annak, aki szeret teljes sötétségben aludni vagy esetleg egyéb okból szeretné kizárni a fényt otthonából, a blackout függönyöket ajánljuk. 

blackout függönyök, ahogyan a nevükből is sejthető, képesek a fény teljes kizárására. Ha elhúzzuk őket, azonnal sötétté varázsolhatjuk a szobát, így akár nyáron is gondtalanul élvezhetjük a családi mozizást, az ebéd utáni sziesztát vagy épp az éjszakai pihenést. A blackout függönyök ugyanakkor nem csak árnyékolóként, hanem lakberendezési elemként is funkcionálnak, hiszen a lakástextilek szerepe rendkívül fontos a meleg, otthonos hangulat megteremtésében. Természetesen használhatóak önmagukban is, de érdemes lehet melléjük fényáteresztő függönyt is beszerezni, ami akkor is akadályozza a belátást, amikor nem sötétítünk be teljesen. 

Cégünk blackout függönyök és más árnyékolástechnikai eszközök széles választékával áll az érdeklődők rendelkezésére. Termékeink kiváló ár-érték arányon kínáljuk, aki hozzánk fordul, annak nem kell tartania súlyos anyagi kiadástól vagy rossz minőségű árutól. Akár a külső, akár a belső árnyékolók mellett döntött, érdemes minket felkeresnie vagy honlapunkon tájékozódnia! 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a blackout függönyök iránt, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk bővebb információért! Ha kérdése merült fel, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik szívesen válaszolnak rájuk és készséggel tájékoztatják a részletekről! 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com