Alumínium rolós szúnyogháló: praktikus és tartós megoldás mindenhova!

Az alumínium rolós szúnyogháló minden ablakhoz ideális megoldás. Forduljon hozzánk és védje praktikus, könnyen kezelhető eszközzel otthonát a rovaroktól! 

Javában tart a nyár és bizony ez a hőmérsékleten is érződik. A hőségben a legtöbben legszívesebben egész éjszaka nyitva tartanák az ablakokat, hogy legalább akkor egy kicsit lehűljön és persze szellőzzön a lakás. Azonban ennek megvannak a hátulütői is, mégpedig a repülő rovarok látogatása. Már néhány perc és egy minimális fény is elég ahhoz, hogy a szúnyogok, poloskák éjjeli lepkék megtalálják a bejáratot, hogy aztán egész éjszaka ne hagyják pihenni az embert. Szerencsére van ellenük megoldás, mégpedig olyan, amit minden ablakhoz használhatunk: az alumínium rolós szúnyogháló

Az alumínium rolós szúnyogháló remek választás a gyakran használt ablakokhoz is, ugyanis, mivel rolós, nyugodtan fel lehet tolni, amikor nincs rá szükség vagy szeretnénk kihajolni az ablakon, esetleg meglocsolni a kint lévő virágokat. Leengedve viszont hatékony védelmet biztosít minden rovar ellen, legyen az szúnyog, poloska, légy vagy éppen darázs. Az alumínium rolós szúnyoghálónak van még egy hatalmas előnye a műanyag társaival szemben, mégpedig az, hogy rendkívül tartós. Sokan tartanak tőle, hogy a műanyag szúnyoghálóban könnyen kárt tesz a vihar, azonban az alumínium keret jóval tartósabb, ellenállóbb, így kevésbé kell félteni. a termék kezelése könnyű, karbantartást pedig szinte nem igényel. 

Cégünk az alumínium rolós szúnyoghálót megfizethető áron kínálja ügyfeleinek, így érdemes hozzánk fordulni, ha a rovarok elleni védekezésről van szó. Döntsön Ön is mellette, ne hagyja, hogy megkeserítsék a nyarát a hívatlan kellemetlenkedők! A terméket miden ablakhoz ajánljuk, legyen az kisebb vagy nagyobb méretű. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az alumínium rolós szúnyoghálók iránt, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére és tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com