Alumínium redőnyök: árnyékolók és betörésvédelmi eszközök egyben

Az alumínium redőnyök remekül hőszigetelnek, hatékonyan árnyékolnak és a nagyon erős alapanyagnak köszönhetően betörésvédelmi szerepük sem elhanyagolható.

Az ideális árnyékoló kiválasztása során érdemes alaposan mérlegelni minden szempontot, hiszen ma már számtalan megoldás áll rendelkezésre. Mindenképpen a legnépszerűbbek közé tartoznak a redőnyök, de annak, aki mellettük dönt, még azt is át kell gondolnia, hogy műanyag vagy alumínium redőnyt válasszon-e. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen előnyökre tehetünk szert az utóbbiakkal! 

Az alumínium redőnyök legfontosabb előnye magában az alapanyagban rejlik: az alumínium egy rendkívül ellenálló és strapabíró anyag, ami ellenáll a mechanikai hatásoknak. Annak, aki az alumínium redőnyöket választja, a műanyag árnyékolók tulajdonosainál kevésbé kell aggódnia attól, hogy egy szélroham kárt tesz a termékben, de a jégeső is kisebb eséllyel okoz benne sérülést. Az erős alapanyag azonban betörésvédelmi szempontból is előnyös: a teljesen leengedett árnyékoló hatékony védelmet nyújt a nyílászáróknak, amelyen áthatolni nagy zajjal járna és sok időbe telne, ezért a bűnözők nem kockáztatják meg, és inkább könnyebb zsákmány után néznek. Az alumínium redőnyöknek komoly visszatartó ereje van, így biztonsági szempontból is megéri mellettük dönteni.  

Az alumínium redőnyök ára ugyan magasabb, mint a műanyag társaiké, azonban az előzőekben említett előnyök és a rendkívül hosszú élettartam miatt kiváló az ár-érték arányuk. Ha van rá lehetőségünk, akkor érdemes egy kicsivel többet rászánni az árnyékolóra, és mellettük dönteni, hiszen ez egy olyan befektetés, ami sokáig fogja szolgálni az otthonukat és persze minket is.  

Felkeltettük érdeklődését az alumínium redőnyök iránt? Ne habozzon, bővebb tájékoztatásért bátran forduljon hozzánk! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, és válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén. Válasszon Ön is modern árnyékolót, ami betörésvédelmi szempontból is előnyös! 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com