A szalagfüggönyök az erkélyajtók ideális árnyékolói

szalagfüggöny elegáns, modern árnyékoló, amely átjárható, ennek köszönhetően remekül használható erkély- és teraszajtókhoz is. 

Az ideális árnyékolástechnikai eszköz megtalálása nem is feltétlen olyan könnyű, hiszen napjainkban már rengetegféle megoldás áll rendelkezésünkre. A redőnyök, napellenzők, zsaluziák, reluxák, függönyök, rolók és szalagfüggönyök kínálata végtelen, ezért érdemes alaposan átgondolni a választást. Van, amikor szinte bármelyik megfelelő lesz majd, de vannak esetek, amikor bizonyos típusok előnyösebbek lehetnek a többinél. 

Amikor az ideális árnyékolót keressük, akkor érdemes több szempontot is figyelembe venni. Fontos, hogy megakadályozza a belátást, szabályozhassuk vele a bejutó fény mennyiségét, mutatós legyen és a kezelése is egyszerű legyen. A szalagfüggöny mindegyik szempontnak megfelel, azonban van még egy nagyon előnyös tulajdonsága, ami miatt kifejezetten jó választás erkély- illetve teraszajtókhoz. Mégpedig az, hogy átjárható. A szalagfüggöny nem egy zárt árnyékoló, mint például a redőny, de még a hagyományos függönynél is sokkal jobban kezelhető az olyan nyílászáróknál, ahol átjárással is számolni kell. A lamellákat nem kell feltétlenül egymáshoz rögzíteni, így a szalagfüggönyt nem kell elhúznunk, ha ki szeretnénk menni az erkélyre vagy teraszra. Ez nagyon nagy előny, ha a kijárásra rendszeresen szükség van, sokszor megyünk ki-be az ajtón. A szalagfüggöny annak ellenére, hogy nem teljesen zárt, hatékonyan megakadályozza a kívülről történő belátást akkor is, ha az ajtó nyitva van. A szalagfüggönyön keresztül a háziállatok is könnyen tudnak közlekedni, anélkül, hogy kárt tennének benne. Az árnyékoló könnyen tisztítható, megfizethető az ára és nagy választékban kapható, így bárki könnyen megtalálhatja a neki tetsző darabot.

Amennyiben kérdése merült fel kínálatunkkal kapcsolatban vagy segítségre van szüksége az ideális árnyékoló kiválasztásához, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, szívesen állunk rendelkezésére! Döntsön Ön is a szalagfüggöny mellett, ha ajtónyíláshoz keresi a legjobb megoldást! 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com