A sötétítőfüggönyről dióhéjban

sötétítőfüggöny nem csak stílusos megjelenést biztosít a nyílászáróknak - és velük együtt a szobának is -, de számos más szerepet is betölthet.

sötétítőfüggöny alapvetően a bejutó fény szabályozására szolgál, de napjainkban, amikor a redőny gyakorlatilag már minden nyílászárón megtalálható, ezt a szerepét elvesztette. Sokan nem is tesznek fel sötétítőfüggönyt, hiszen "nincs rá szükség", azonban ennél jóval többre is képes.

sötétítőfüggöny színe, anyaga, illetve esetleges mintája stílusos is lehet - tehát nem kell megmaradni az unalmasabb daraboknál -, ezzel pedig megváltoztathatja a szoba hangulatát. Sokszor már ennyi is elegendő ahhoz, hogy egy otthon megújuljon, bár természetesen érdemes azonos stílusú kiegészítőkkel is feldobni a helyiséget. A keskeny ablakokra felszerelt, szélesebb karnissal és az arra fellógatott sötétítőfüggönnyel optikailag szélesíthető a nyílászáró; igen, ez egy kis csalás, de szinte minden lakberendező él vele, amikor szükség van rá.

sötétítőfüggöny egy másik, igencsak lényeges tulajdonsága a hőszigetelő képessége. Napjaink modern nyílászárói ugyan már szinte tökéletes szigetelést biztosítanak, ám ezek - ilyen-olyan okokból, de - nem találhatóak meg minden otthonban. Ilyenkor egy hatékony szigetelőképességgel bíró sötétítőfüggöny komoly segítséget nyújthat abban, hogy a lakásban kellemesebb hőmérséklet uralkodhasson, és csökkenhessenek az energiaszámlák is. Érdemes emellett tisztában lenni azzal is, hogy ugyan a korszerű nyílászárók lényege a minél jobb szigetelés, ám még így is képesek hőhíd létrehozására, ami nem jár ugyan levegőáramlással, ám "sugározza" a hideget, még ha csak minimális mértékben is; a sötétítőfüggönnyel ezt is lehetséges kivédeni.

Kínálatunkban számos, különféle stílusú és anyagú sötétítőfüggöny található. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a sötétítőfüggönyök iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com