A római roló, és amit tudni érdemes róla

római roló nem csak egy árnyékoló, hanem egy lakberendezési elem is, ami remekül illik minden lakásba, kényelmesen használható és az ára is kedvező.

Az ideális árnyékoló kiválasztása sok esetben nehéz feladat. A választék óriási: redőnyök, zsaluziák, reluxák, függönyök, rolók és római rolók állnak rendelkezésünkre, más-más előnyökkel. Minden esetben érdemes az összes lehetőséget latba vetni és több szempontot is figyelembe véve választani az eszközök közül. Most nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért érdemes a római roló mellett dönteni! 

A római roló tulajdonképpen a függönyhöz hasonló, csak a mozgatása nem vízszintesen, hanem függőlegesen történik. Az árnyékoló kifeszített állapotban kerül az ablak elé, így lehúzva még a nagyobb minták is gyönyörűen látszódnak. Felhúzva a textil harmonikaszerűen lapolódik, ezért ilyenkor is rendkívül mutatós. A római roló hatalmas választékban elérhető, szinte a szivárvány minden színében elérhető és számtalan mintában rendelhető meg, így bárki könnyedén megtalálhatja az otthona stílusához illő darabot. A római roló nagy előnye a hagyományos függönyökhöz képest, hogy jóval kisebb az anyagszükséglete, így általában anyagilag is kedvezőbben jön ki. Ennek, valamint annak köszönhetően, hogy az árnyékoló könnyen cserélhető, sokan döntenek úgy, hogy szezononként másik római rolóval díszítik otthonukat. Például tavasszal népszerűek a világos, vidám színek, a virágminták, nyáron a tenger színei, ősszel előtérbe kerülnek a barnás, vöröses árnylatok, míg télen a fehér és a melegséget árasztó bordó, lila a kedvelt. A római roló remek választás a nappaliba, a hálószobába, a gyerekszobába, de akár az irodába is, hiszen modern, stílusos, ár-érték arányban pedig kiváló. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a római roló iránt, de bővebb információra van szüksége vagy kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről, akár termékeinkkel, akár a megrendelés menetével kapcsolatban. 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com