A régi faredőnyök cseréje időszerű!

régi faredőnyök cseréje sok ingatlanban időszerűvé vált, hiszen az árnyékolók elhasználódtak, gyakran töröttek, csúnyák. Bízza ránk a feladatot Ön is! 

Minden ingatlanban fontosak az árnyékolók, hiszen nem csak komfortosabbá teszik a helyiségeket, hanem a homlokzatot is mutatósabbá varázsolják. Azonban sajnos még nagyon sok házban az eredetileg beépített, napjainkra már kopott, sérült árnyékolókat használják, pedig ezek már sem megjelenésükben, sem funkciójukban nem megfelelőek. A régi faredőnyök cseréje időszerűvé vált mindenhol, nem érdemes tovább halogatni. 

A régi faredőnyök cseréjével egy jó hő- és hangszigetelésű, modern árnyékolónk lehet, ami nem csak mutatósabb, hanem a spórolásban is segít. A fa redőny hőszigetelése alapvetően nem volt rossz, de az anyag öregszik, vetemedik, sérül, így napjainkban már nem záródik olyan jól és nem hőszigeteli megfelelően a nyílászárókat. A régi faredőnyök cseréje ennek köszönhetően anyagilag is előnyös, ugyanis a korszerű műanyag vagy alumínium redőnyöknek köszönhetően télen kevesebbet kell fűteni, nyáron pedig a klímahasználatot lehet csökkenteni. A lakás egycsapásra komfortosabbá és csendesebbé válik, ezzel a piaci értéke is nő. 

A régi faredőnyök cseréje természetesen külsőleg is modernebbé varázsolja az ingatlant. A törött, sérült, láthatólag kopott árnyékolók helyére új, sérülésmentes, korszerű anyagból készült redőny kerül, ami halkabban működik és egyszerűen kezelhető. Cégünk a régi faredőnyök cseréjét kedvező áron végzi, igény szerint alumínium vagy műanyag árnyékolókra. Érdemes igénybe venni Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes helyszíni felmérésünket, melynek során minden lehetőségről pontosan tájékoztatjuk ügyfeleinket, akár más típusú árnyékolók kapcsán is. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és úgy döntött, hogy belevág a régi faredőnyök cseréjébe, forduljon hozzánk bizalommal a részletekért a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére akár még ma, és válaszolnak minden kérdésére. 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com