A műanyag redőnyök tisztítása

Műanyag redőnyök rövid határidő alatt, megfizethető áron, megbízható cégről! Keressen minket bizalommal Ön is a tökéletes árnyékolóeszközért! 

műanyag redőnyök nem véletlenül váltak napjaink legnépszerűbb árnyékolóivá. Rengeteg előnyük van: remekül hang- és hőszigetelnek, így komfortosabbá és energiahatékonyabbá varázsolják a lakást, megakadályozzák a kívülről történő belátást, nagyszerűen szabályozható velük a bejutó fény mennyisége és az áruk is megfizethető. Azonban, mivel kívül helyezkednek el, a műanyag redőnyök könnyen koszosak lesznek. Szerencsére nem kell megbékélni a portól, koromtól szürkévé vált árnyékolóval, ugyanis a műanyag redőnyök tisztítása egyáltalán nem nehéz, csupán egy kis időt igényel. 

Elsőként érdemes a redőny külső oldalának tisztításával kezdeni. Persze kívülről sajnos nem minden esetben lehet hozzáférni, de itt gyakran az eső is lemossa, ezért kevésbé is szennyeződik. Ha otthonunk földszinti, akkor azért érdemes ezt az oldalt is megtisztítani. Ehhez engedjük le teljesen az árnyékolót, és nedves, mosószeres ronggyal törölgessük át, majd hagyjuk megszáradni! 

műanyag redőnyöknek a belső oldalára általában rengeteg por, korom és bogár tapad rá, azonban ezektől könnyedén megszabadíthatjuk az árnyékolót. Az ablakot nyissuk ki teljesen, a redőnyt engedjük le! Elsőként érdemes lehet egy egyszerű nedves ronggyal letörölni a kosz nagy részét, majd még egyszer átmosni mosószeres ruhával. Általában minden erőfeszítés és súrolás nélkül ragyogóan fehérré varázsolható az árnyékoló, néhány perc alatt. A műanyag redőny tisztítását ablakpucoláskor, vagy évente egyszer érdemes beiktatni. Nem jelent nagy munkát, de sokkal jobb érzés lesz a tiszta, lehúzott árnyékolók mögött tartózkodni esténként. 

Amennyiben Ön is épp azt fontolgatja, hogy műanyag redőnyökkel szereli fel otthonát, forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg cégünktől az árnyékolót kedvező áron! Ha kérdése van, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeinken. 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com