A könyökkaros napellenző Budapesten is megvásárolható!

A terasz árnyékolása sokféleképpen megoldható, hiszen számtalan eszköz áll a vásárlók rendelkezésére, amivel fénytől és esőtől védett, komfortos környezetet alakíthatnak ki a bel- és kültér határán. Ezek egyike a könyökkaros napellenző, amellyel – talán ismeretlenül hangzó neve ellenére – mindenki találkozhatott már, hiszen régóta alapvető eleme az árnyékolástechnikának.

A könyökkaros napellenzőkkel a leggyakrabban éttermek és kávézók teraszán lehet találkozni; ez az az árnyékoló, ami a falra szerelve, attól rézsútosan lejtve látható, a legtöbbször valamilyen csíkos mintájú, vízálló szövetből készítve. A könyökkaros jelzőt a működési mechanizmusa miatt kapta: a vászon alatt elhelyezkedve két, nagyobb méret esetén akár több kar található, amelyek félúton egy csuklót tartalmaznak. Ezek a karok nyitják, illetve zárják a könyökkaros napellenzőt, a legtöbb esetben egy kézzel mozgatható szerkezet segítségével, ám a korszerűbb típusok már motorral, illetve egy kis méretű távirányítóval is nyithatóak és zárhatóak.

A könyökkaros napellenző szövete nem csak vízálló, de az UV sugárzás ellen is tökéletesen véd, köszönhetően azoknak a modern eljárásoknak, amelyek segítségével készül. Emellett persze az esőt is távol tartja, ám érdemes észben tartani, hogy az erős szelet nem feltétlenül bírja, és egy olyan viharban, amilyeneket az utóbbi években egyre gyakrabban tapasztalhatunk, akár le is szakadhat. Érdemes épp ezért beszerezni egy kiegészítőt, ami érzékeli a szél erősödését, és egy előre beállított érték elérése esetén automatikusan behúzza a könyökkaros napellenzőt.

Amennyiben Ön is szeretné könyökkaros napellenzővel komfortosabbá tenni a teraszát, forduljon hozzánk bizalommal! Ha könyökkaros napellenzőt Budapesten, illetve annak vonzáskörzetében szeretne vásárolni, válasszon bennünket, és a felszerelését is ránk bízhatja. Ha kérdése lenne a könyökkaros napellenzőkkel, vagy árainkkal kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com