A fix szúnyogháló ideális választás a fürdőszobai ablakra!

Fix szúnyogháló műanyag vagy alumínium keretes kivitelben, kisebb, befelé nyíló ablakokra, kedvező áron - forduljon hozzánk, védje otthonát a rovaroktól!

Amikor jó idő van, sajnos könnyen megkeseríthetik az életet a rovarok. A szúnyogok, legyek, poloskák, molylepkék előszeretettel repülnek be a lakásba, ahol aztán jobb esetben csak az idegeinkre mennek, rosszabb esetben összecsipkednek. Szerencsére ma már megvannak rá a módszerek, amikkel védekezhetünk ellenük. A leghatékonyabb, ha fizikailag megakadályozzuk, hogy bejussanak a házba. Ehhez persze nem kell egész nap zárva tartani az ablakokat, hiszen a szúnyoghálók a levegőt beengedik, de a rovarokat nem, ráadásul többféle kivitelben kaphatók, így minden ablakra találhatunk ideális megoldást köztük. 

Leggyakoribbak a rolós verziók, azonban nem mindenhova éri meg ezt a típust választani. A fix szúnyoghálók remekül megállják a helyüket olyan helyeken, ahol az ablak befelé nyílik, és nincs szükség átjárhatóságra. A fix szúnyoghálót ajánljuk például fürdőszobai ablakokhoz. A helyiségben ugyanis mindenképp érdemes például tisztálkodás után kinyitni a nyílászárót, hogy a nagy pára kimenjen, ám ezt a fényre menő rovarok is kihasználják, ha nem védekezünk ellenük. A fix szúnyoghálónak a le- és felhúzásával nem kell foglalkozni, az ablak ugyanúgy használható, de elejét vehetjük annak, hogy a szúnyogok és poloskák ellepjék a lakást. A termék többféle méretben kapható, műanyag és alumínium változatban, ezért minden ablakra könnyen megtalálhatjuk az ideális darabot. Cégünk a mobil és a fix szúnyoghálókat is nagy választékban és kedvező áron kínálja, méghozzá tartós, ellenálló kivitelben. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a fix szúnyoghálók iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és szívesen tájékoztatják a megrendeléssel kapcsolatos részletekről is. Szerelje fel otthona ablakait rovarhálókkal, zárja ki a nemkívánatos vendégeket egyszerűen! 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com