A függönyökről bővebben

függönyök nem csupán egyszerű árnyékolók, hanem kulcsfontosságú szerepet játszanak a lakberendezésben és az otthonos hangulat megteremtésében is. Otthonunk kialakítása során rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk. Egyrészt elengedhetetlen a praktikusság, a kényelem, másrészt viszont a meleg, barátságos hangulat fontosságáról sem szabad megfeledkezni. A függönyök, amellett, hogy remek árnyékolók, ebben játszanak fontos szerepet. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes róluk tudni! 

Az emberek többségénél a függönyök alapvető részüket képezik a helyiségeknek. Szinte mindenhol megtalálhatóak a fényáteresztő függönyök, amiknek elsősorban a lakberendezésben van szerepük, de hatékonyan megakadályozzák a kívülről történő belátást is. A boltok kínálatában hatalmas választékban kaphatók, ezért vásárlás előtt érdemes alaposan körülnézni. Az ideális darab kiválasztása során többek között érdemes figyelembe venni az otthonunk stílusát: ma már nem csak a klasszikus csipkefüggönyök állnak rendelkezésre, hanem modernebb megjelenésű, de ugyancsak gyönyörű termékek is. A fényáteresztő függönyök esetében fontos szerepe van a színeknek is, hiszen, ahogy átsüt majd rajtuk a nap, ugyanolyan árnyalatúvá fogja varázsolni a helyiséget, mint maga a függöny.

Sötétítő függönyökkel már sajnos kevesebb lakásban találkozhatunk, pedig igazán látványosak és praktikusak. Használatukkal már jól szabályozhatjuk a bejutó fény mennyiségét, megakadályozhatjuk, hogy besüssön a nap, szétnyitva pedig csodásan mutatnak. A sötétítők kapcsán meg kell említeni az úgynevezett blackout függönyöket is, amik teljes fényzárást tesznek lehetővé. A nagyon sűrű szövésű anyaguknak köszönhetően közel 100%-ban fényzárók. 

Amennyiben az ideális függönyök után kutat, a legjobb helyen jár, ugyanis nálunk hatalmas választékot talál fényáteresztő, sötétítő és balckout függönyökből is! Ha kérdése merült fel, esetleg tanácsra van szüksége, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére! 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com