A fényáteresztő függönyök lakberendezési szempontból is fontosak!

fényáteresztó függönyök akadályozzák a kívülről történő belátást, ugyanakkor sokkal barátságosabbá, otthonosabbá varázsolják a helyiségeket. Szinte minden lakásban találkozunk velük, ami nem véletlen: a fényáteresztő függönyök nem akadályozzák meg, hogy a fény bejusson a belső terekbe, viszont azt igen, hogy kívülről be lehessen látni. Azonban nem szabad megfeledkezni a lakberendezésben betöltött szerepükről sem, hiszen nélkülük sokkal ridegebb hangulatú lenne a lakás. 

fényáteresztő függönyök a legfontosabb lakástextilek közé tartoznak. Költözés vagy felújítás után az emberek többségénél az az első, hogy felteszi a függönyöket, és így máris sokkal otthonosabban érzi magát. Mivel hatalmas kínálat áll rendelkezésünkre fényáteresztő függönyökből, így nem jelenthet gondot megtalálni az ideális darabot. Választhatunk sűrűbb szövésűt is, de ha fontos a sok fény, akkor a ritkább típusok között érdemes nézelődni. Vannak, akik ragaszkodnak a teljesen fehér fényáteresztő függönyökhöz, de ma már a színek tekintetében is számtalan a lehetőség. A színes darabokkal egyszerűen befolyásolhatjuk a helyiségek hangulatát, hiszen megváltoztatják a rajtuk áthaladó fény színét. Egy sárgás, barnás vagy pirosas árnyalatú fényáteresztő függöny melegebbé, vidámabbá teszi a helyiséget, míg a kék vagy zöld egy kicsit hűvösebbnek, ugyanakkor elegánsnak hat majd. Természetesen fontos az is, hogy a lakás milyen stílusú, mert van, ahova egy hagyományosabb, fehér csipkefüggöny illik a legjobban, viszont egy modern otthonba nem biztos, hogy ez a legjobb választás. Cégünk fényáteresztő függönyök széles választékát kínálja, és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat. Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes felmérést is biztosítunk. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy megbízható helyről vásárol fényáteresztő függönyt, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire, és tájékoztatják a termékekkel kapcsolatos részletekről. 


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com