Sávroló

A fény és árnyék lenyűgöző játéka az áttetsző és a sűrű szövésű textilcsíkok váltakozásának köszönhetően: ez a sávroló. Modern és stílusos belső árnyékoló; a jól kiválasztott sávroló tökéletesen illik a lakás bármely helyiségébe, legyen szó a nappaliról, a gyerekszobáról, a konyháról vagy a fürdőszobáról.

Miért válasszam a sávrolót?

  • Szellős szövet puha, meredek belső lapátokkal.

  • A nyitott lapátok lehetővé teszik, hogy az erős fényt mérsékeljük és szórttá tegyük.

  • A fényszűrése minden drapériával kellemes látványt biztosít.

  • Szoba sötétítőként hatékonyan akadályozza a fényt, de nem nyeli el, kellemes közérzetet biztosítva.

  • Kitűnő megoldás nappalikba és szabadidőszobákba.

  • Motoros kivitelben is kapható.

Óriási előnye, hogy egyesíti magában a fényáteresztő és sötétítő függönyök funkcióját, egyszerűen kezelhető, bárhol megállítható. Az egymás mögött futó textilcsíkoknak köszönhetően kiválóan és fokozatmentesen szabályozható a beáramló fény mennyisége. A szövetblokkok szinte az összes káros UV sugárzást képesek elnyelni, a lapátok pedig szórják vagy éppen elzárják a fényt.

 

Ha a sávrolókról beszélünk, az egyediségük vitathatatlan. Ezek a kitűnő puha ablak és ajtóárnyékolók kombinálják a fényszóró árnyékolókat a sötétítőkkel, ezáltal páratlan szépséget és hatékonyságot képviselnek. A vízszintes árnyékolók nyitva viszonylagos átláthatóságot, csukva teljes elszigeteltséget tudnak nyújtani, mindig azt, amire Önnek szüksége van.

 

Működtetése gyöngylánccal történik, de igény szerint motoros változat is rendelhető. Választhatunk tok nélküli vagy tokozott kivitelt is. A tokszerkezet bármely RAL színre színterezhető, így a sávroló tökéletesen hozzáigazítható a lakás színvilágához. A széles textilválasztékból pedig bárki biztosan megtalálja a neki megfelelőt.


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Hová ideális a sávroló?

A sávrolók, hasonlóan a régi típusú sziluett árnyékolókhoz, olyan elegáns és izgalmas ablak árnyékolási lehetőség, mely két szövetburkolat közötti lapát tesz lehetővé. A vízszintes sávok, melyek lehetőséget biztosítanak a fény pontos állítására, a színek, a lapátok mérete, a motoros vezérlés, mind olyan lehetőségek, amik nem csak könnyű kezelhetőséget biztosítanak, hanem gyönyörűvé varázsolják életterünket.

A sávroló árnyékolók eleganciája ötvözik a lágy szövetek szépségét és a hagyományos reluxa összes pozitív tulajdonságát. Ez az egyedi megoldást kiválóan alkalmas nagyobb ablakok és ajtók árnyékolására. Ha Ön szereti a természetes szórt fényt, és úgy kilátni otthonából, hogy közben más ne lásson be, ez az Ön számára ideális választás.

Sávrolót keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Hasonló termékeink

Lapfüggöny

Elsősorban nagyobb üvegfelületek modern, stílusos árnyékolási megoldása. A paneleket mozgathatjuk kézzel vagy elhúzószerkezet segítségével is.

Pliszéfüggöny

Ez a modern árnyékoló jól variálható például a hagyományos függönnyel, de magában is tökéletesen megállja a helyét. Egyedi megjelenése, könnyű kezelhetősége miatt nagyon népszerű. Az egyedi formájú nyílászárók árnyékolására kiválóan alkalmas.


Roletta

A klasszikus árnyékolók egyik képviselője, de a gyártók által kínált széles textilválaszték modern megjelenést kölcsönöz neki. A roletta lehet fényáteresztő, lehet sötétítő, de a blackout textilnek és a tokozott kivitelnek köszönhetően teljes fényzárást is elérhetünk vele.


 
Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com