Roletta

A klasszikusnak számító roletták hatékony és egyben költségkímélő megoldást jelentenek, ha árnyékolásról vagy belátás elleni védelemről van szó.

Miért válasszam a rolettát?

  • Alacsonyabb szerelési költsége van, mint a bonyolultabb alternatíváié.

  • Kiválóan alkalmas az erős direkt fények szűrésére. 

  • Nagy szín és textilválasztéknak köszönhetően minden szobába megfelelő lehet.

  • Praktikus és gyermekbarát megoldás.

  • Ideális tetőtéri ablakokhoz árnyékolásához is.

A választható textilek, roletta típusok és rögzítési módok sokszínűsége garantálja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

A textileket tekintve a roletta lehet fényáteresztő, ebben az esetben a hagyományos fényáteresztő függönyhöz hasonló funkciót lát el, praktikus és esztétikus, népszerű és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól.

Mivel a sötétebb színű textilek jobban árnyékolnak, mint a világosabb tónusúak, fényzáró- vagy blackout textileknek két típusa létezik: a sima fényzáró, illetve az alupigmentált változat. A kettő között az a különbség, hogy az alupigmentált textil ablak felőli oldalán egy vékony alumínium réteg látható, amely a fényt és a hőt is visszaveri. Mindkét típus nagyon kedvelt a tetőtéri ablakok árnyékolása esetén.

A roletták mozgatása történhet gyöngylánccal, kézzel, de igény szerint motoros változat is rendelhető. A roletták rögzíthetőek mennyezetre, oldalfalra, de közvetlenül a nyílászáróra is, ilyen esetekben a feszített változatot szoktuk ajánlani. Létezik fúrásmentes változat is, ebben az esetben nem kell a nyílászárót megfúrni. 


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Hová ideális a roletta?

A roletták kiválóan alkalmasak a sötétítésre. Attól függően, hogy milyen szövetet választ a rolettájához szolgálhatnak egyszerűen a beáramló fény csökkentésére, vagy akár teljesen akadályozhatják azt, sötétséget létrehozva otthonunkban. A reluxákhoz hasonlóan a roletták árai is gyakran alacsonyabb, mint a bonyolultabb ablak vagy ajtóárnyékolóké. Nem szabad elfelejteni, hogy a roletta rendkívül egyszerűen használható, egy egyszerű mozdulattal le és felhúzhatóak.

A rolettákat olyan világos helységekbe javasoljuk, amik nagy mennyiségű közvetlen napfényt kapnak, mert kiválóan tudják mérsékelni az erős fényt is. 

Rolettát keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Hasonló termékeink

Pliszé

Ez a modern árnyékoló jól variálható például a hagyományos függönnyel, de magában is tökéletesen megállja a helyét. Egyedi megjelenése, könnyű kezelhetősége miatt nagyon népszerű. Az egyedi formájú nyílászárók árnyékolására kiválóan alkalmas.


Sávroló

A sávroló stílusos és nagyon kedvelt árnyékoló annak köszönhetően, hogy egyesíti a fényáteresztő- és sötétítő függönyök funkcióját. Rendkívül széles anyagválasztékból választhatunk.

Lapfüggöny

Elsősorban nagyobb üvegfelületek modern, stílusos árnyékolási megoldása. A paneleket mozgathatjuk kézzel vagy elhúzószerkezet segítségével is.


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com