Reluxa

A reluxa is a klasszikus árnyékolók közé tartozik, megjelenését a modern lamellaválaszték frissíti fel: számtalan szín, famintázat, perforált- illetve fényzáró kivitel áll rendelkezésre.

Miért válasszam a reluxát?

  • Alumínium vagy vinyl anyagból készülnek.

  • Tiszta vonalú, letisztult designnal készített termék.

  • Hatalmas színválasztékból lehet választani.

  • Praktikus árú és gyermekbarát megoldás.

  • Erős tartása van, és nem vetemedik meg.

Sokan úgy gondolják, hogy a reluxák idejétmúlt, ódivatú megoldások, ez azonban nem igaz. A reluxák ma is töretlenül népszerűek, könnyen megfizethető, mégis megfelelő árnyékolást biztosító megoldások. Könnyű tisztíthatósága, kis mérete mellett kivételesen jól árnyékol, hiszen anyagán nem hatol át a fény. A reluxák sokszínűségük miatt könnyen kombinálhatóak más árnyékolástechnikai kiegészítőkkel, függönyökkel, rolókkal. Széles anyagválasztékkal szinte bármilyen anyaggal és színnel kivitelezik őket.

 

A reluxa csodálatosan állítható; a lécek képesek majdnem légmentesen összefonódni, kizárva a kültereket és a nem kívánt fényeket a magánéletünkből és a szobáinkból, viszont bármikor lehetősége van állítani a fény mennyiségét. Felhúzott állapotban a reluxa lamellái egymásra húzódva állnak az ablak tetején, akadálymentes kilátást biztosítva.

 

A reluxa kitűnő választás, ha a legkisebb költségekkel szeretné elérni a legjobb megjelenést, viszont a reluxa nem csak takar, hanem szigetel is. Az ablakon elterülő fényvisszaverő felület ugyanis nyáron hűsíti a szobán - télen viszont nem hagyja annyira szökni a meleget.


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Hová ideális a reluxa?

Ha könnyen tisztítható, egyszerű árnyékolót keres, a mai napig töretlenül népszerű reluxa az Ön választása. A színekben és anyagokban rendkívül változatos - beleértve a perforált stílus, amely finoman szűri a fényt - kínálat lehetővé teszi, hogy minden típusú ablakra, szobába úgy helyezhessük fel a reluxát, hogy igazán pompásan mutasson.

 

A reluxák kitűnő ár-érték arányt képviselnek, így lehetséges, hogy hamarabb tudja megterveztetni az otthoni árnyékolást mint gondolná.

Reluxát keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Hasonló termékeink

Sávroló

A sávroló stílusos és nagyon kedvelt árnyékoló annak köszönhetően, hogy egyesíti a fényáteresztő- és sötétítő függönyök funkcióját. Rendkívül széles anyagválasztékból választhatunk.

Pliszé

Ez a modern árnyékoló jól variálható például a hagyományos függönnyel, de magában is tökéletesen megállja a helyét. Egyedi megjelenése, könnyű kezelhetősége miatt nagyon népszerű. Az egyedi formájú nyílászárók árnyékolására kiválóan alkalmas.

Roletta

A klasszikus árnyékolók egyik képviselője, de a gyártók által kínált széles textilválaszték modern megjelenést kölcsönöz neki. A roletta lehet fényáteresztő, lehet sötétítő, de a blackout textilnek és a tokozott kivitelnek köszönhetően teljes fényzárást is elérhetünk vele.


 
Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com