Pliszéfüggöny

A belső árnyékolók egy különleges változata a pliszé. A harmonikaszerűen hajtogatott textil nemcsak szép és különleges látványt nyújt, hanem funkcióját is tökéletesen ellátja.

Miért válasszam a pliszéfüggönyt?

  • Elsőrangú választás energiatakarékossági szempontból.

  • Vonzó, éles hajtogatások.

  • Választhatóak többsejtű kivitelben is a jobb hőszigetelés érdekében.

  • Hatalmas választék mind formában, mind színben és kivitelezésben.

  • Feszített pliszé esetén felülről és alulról is állíthatóak, nincs fix rögzítési pontjuk.

A keskeny szerkezetnek köszönhetően a pliszé közvetlenül az üvegfelület elé szerelhető, így maximális hatásfokkal véd a beáramló fény és hő, valamint hideg ellen.

A gyártók hatalmas textilválasztékot kínálnak, a többi belső árnyékoló típushoz hasonlóan a pliszé textilek között is találunk áttetsző, fényáteresztő, sötétítő, fényzáró, fény- és hővisszaverő változatokat. Megjelenésüket tekintve lehetnek egyszínűek, színesek, mintásak, hímzettek, áttört mintájúak, gyűrt anyagúak de akár fémszálas vagy perforált kivitelűek is.

 

A különleges formájú ablakok, nyílászárók árnyékolására a pliszék nyújtják a legtökéletesebb megoldást. Az alakos pliszék készülhetnek bármilyen háromszög, négyszög vagy pedig íves változatban.

Három alapvető változatuk választható:
  • szabadonfüggő: a felső sín a nyílászáró keretéhez van rögzítve, a pliszé zsinór segítségével mozog le-föl

  • feszített, felső sín rögzített: rögzített a felső sín, a pliszé pedig az alsó sínen lévő fogantyú segítségével mozgatható

  • feszített: az alsó és a felső sín is mozgatható a megfeszített zsinórok között

Ha a duett pliszére esik a választásunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a dekoratív megjelenés mellett kiváló fényzárás és hővédelem lesz a jutalmunk. A pliszé ezen változata ugyanis két réteg textíliából van méhsejt szerűen összeragasztva, a zsinórok pedig a textilrétegek között futnak.

 

Nincsenek tehát lyukak a textilen, így fényzáró pliszé esetén akár teljes sötétséget varázsolhatunk a szobánkba.


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Hová ideális a pliszéfüggöny?

Ha szeretné, hogy a lehető legjobban legyen szigetelve lakása, a pliszé mellett döntsön. Hasonlóan a többrétegű házszigetelésekhez a pliszé két vagy több rétegben is kapható, melyek redői celluláris rekeszeket alkotnak, levegővel töltve a köztes teret, mely kiváló szigetelést biztosít. Ezek az energiatudatos árnyékolók nem csak a fényt és a hangot, hanem a hőt is nagyon hatékonyan nyelik el. Az esetleges bogarak, rovarok rekeszekbe repülése ellen szúnyoghálóval javasoljuk a szerelését.

Pliszéfüggönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Hasonló termékeink

Roletta

A klasszikus árnyékolók egyik képviselője, de a gyártók által kínált széles textilválaszték modern megjelenést kölcsönöz neki. A roletta lehet fényáteresztő, lehet sötétítő, de a blackout textilnek és a tokozott kivitelnek köszönhetően teljes fényzárást is elérhetünk vele.


Lapfüggöny

Elsősorban nagyobb üvegfelületek modern, stílusos árnyékolási megoldása. A paneleket mozgathatjuk kézzel vagy elhúzószerkezet segítségével is.

Sávroló

A sávroló stílusos és nagyon kedvelt árnyékoló annak köszönhetően, hogy egyesíti a fényáteresztő- és sötétítő függönyök funkcióját. Rendkívül széles anyagválasztékból választhatunk.

 
Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com