Lapfüggöny

A klasszikus japán Soji tolóajtók modern, XXI. századi megjelenési formája a lapfüggöny. Így éppen azok számára lehet megfelelő megoldás, akik „a kevesebb több” elvét vallják.

Nemcsak árnyékolóként, hanem dekoratív megjelenésének köszönhetően térelválasztóként is funkcionálhat.

Miért válasszam a lapfüggönyt?
  • Alacsony karbantartási költsége mellett, könnyű a tisztítása és gondozása.

  • A szalagfüggönyök modern alternatívája.

  • Egyszerű, letisztult megjelenést kölcsönöz.

  • Rugalmas fényvezérlő, pont annyi fényt engedhetünk vele a lakásba vagy irodába, amennyit szeretnénk.

  • Mennyezetre szerelt térelválasztóként is használható.

  • Választható erős anyagokból és elegáns szövetekből egyaránt.

  • Talán a legjobb megoldás nagy ablakok, toló és erkélyajtók árnyékolására.

A lapfüggöny olyan ideális megoldás, amely lehetővé teszi az erkélyajtók, toló üvegajtó, és hatalmas ablakok árnyékolását. A nagy szövet panelek oda-vissza történő csúsztatása a pályán nem csak a könnyű kezelhetőségnek kedvez, hanem  a könnyű kezelhetőség és képesek arra, hogy teljesen tiszta felületet adjanak az ajtó vagy ablak körül. verem teljesen tiszta az ajtó vagy ablak, amikor a nyitott helyzetben. A lapfüggönyök hatalmas választékkal kaphatóak, szöveteik sokszínűsége lehetővé teszi, hogy harmóniában jelenjen meg valamennyi árnyékolástechnikai termékkel.


Mivel a lapfüggönyök falra és mennyezetre egyaránt szerelhetőek térelválasztó funkciójuk is lehet. Nem kell gipszkarton falakkal foglalkozni, festeni, tapétázni, ha csak a takarás a lényeg. Ez a stílusos árnyékoló nagy szöveteivel nem csak a naptól, hanem a szemektől is véd.


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Hová ideális a lapfüggöny?

Ezek álló, széles panelek, melyeket az ablakok vagy ajtók oldalaihoz húzhatunk el. Mivel a kialakításuk függőleges, segíteni tudnak abban, hogy az alacsonyabb szobák magasabbnak tűnjenek (mivel nem felfelé kell őket húzni) jól működnek csúszó üvegfelületek előtt a padlótól mennyezetig érő, vagy kiugró ablakokkal. Tisztításuk egyszerű, mivel függőlegesen állva kevesebb port gyűjtenek, mint a vízszintes felületek.

Attól függően, hogy árnyékolni vagy sötétíteni szeretnénk, különböző típusú panelek közül választhatunk: vannak fényáteresztő textilek, melyek széles szín- és mintaválasztékban állnak rendelkezésre; és vannak fényzáró anyagok, amelyek segítségével nagyfokú hő- és fényvédelmet érhetünk el.

Lapfüggönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Hasonló termékeink

Pliszéfüggöny

Ez a modern árnyékoló jól variálható például a hagyományos függönnyel, de magában is tökéletesen megállja a helyét. Egyedi megjelenése, könnyű kezelhetősége miatt nagyon népszerű. Az egyedi formájú nyílászárók árnyékolására kiválóan alkalmas.


Szalagfüggöny

Nagyon népszerű árnyékoló irodákban és lakásokban egyaránt egyszerű kezelhetősége miatt. Választhatunk a számtalan színű és textúrájú textil lamellák vagy a legmodernebb spagetti lamellák közül.

Sávroló

A sávroló stílusos és nagyon kedvelt árnyékoló annak köszönhetően, hogy egyesíti a fényáteresztő- és sötétítő függönyök funkcióját. Rendkívül széles anyagválasztékból választhatunk.


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com