Szalagfüggöny

Elsősorban nagy üvegfelületek praktikus belső árnyékolója, de akár térelválasztóként is jól használható. Ferde nyílászárók esetén is kiválóan alkalmazható.

Miért válasszam a szalagfüggönyt?

  • Alacsony karbantartási költsége mellett, könnyű a tisztítása és gondozása.

  • Rugalmas fényvezérlő, pont annyi fényt engedhetünk vele a lakásba vagy irodába, amennyit szeretnénk.

  • Praktikus árú és gyermekbarát megoldás.

  • Választható erős anyagokból és elegáns szövetekből egyaránt.

  • Talán a legjobb megoldás nagy ablakok, toló és erkélyajtók árnyékolására.

Szalagfüggönyök kifejezetten szép, letisztult, hagyományos árnyékolók, amelyeket csúszó üvegajtós teraszra, nagy üveg ablakokra, vagy irodaházak belső terébe építve kifogástalan sötétítést érhetünk el. A függönyök egyaránt készülhetnek tartósabb vagy könnyebb anyagokból, több egyedi stílusban, köztük szövet és falemezből, hogy bármilyen otthon hangulatának megfeleljen. Az elforgatható lécek lehetővé teszik, hogy úgy süssön be a lakásunkba vagy irodánkba a nap, hogy a magánéletünket tényleg a sajátunknak érezzük, vagy hogy ne zavarjanak az irodát körülvevő események, erős napsütés.


A balra vagy jobbra húzható, vagy akár középen kettéválasztható szalagfüggönyök lehetővé teszik, hogy az ablakon vagy ajtón keresztül teljes szélességében élvezhessük a kilátást. A termékeinkhez válaszható sínek köré építhető dekoratív fa, fém vagy műanyag párkány szép keretbe tudja foglalni a függönyt. Az alumíniumból készült szalagfüggöny karnis rögzíthető a mennyezetre vagy konzolok segítségével oldalfalra. A szalagfüggöny vízszintes mozgatása zsinórral, a lamellák elforgatása pedig gyöngylánccal történik. A húzás iránya lehet balról jobbra, jobbról balra vagy pedig középről kétfelé. A kezelő lehet a jobb vagy a bal oldalon.


Hová ideális a szalagfüggöny?

Ezek a függönyök vízszintes lécek, melyeket az ablakok vagy ajtók oldalaihoz húzhatunk el. Mivel a kialakításuk függőleges, segíteni tudnak abban, hogy az alacsonyabb szobák magasabbnak tűnjenek (mivel nem felfelé kell őket húzni) jól működnek csúszó üvegfelületek előtt a padlótól mennyezetig érő, vagy kiugró ablakokkal. Tisztításuk egyszerű, mivel függőlegesen állva kevesebb port gyűjtenek, mint a vízszintes felületek.

Attól függően, hogy árnyékolni vagy sötétíteni szeretnénk, különböző típusú lamellák közül választhatunk: vannak fényáteresztő textilek, melyek széles szín- és mintaválasztékban állnak rendelkezésre; és vannak fényzáró lamellák, amelyek segítségével nagyfokú hő- és fényvédelmet érhetünk el.

Szalagfüggönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Hasonló termékeink

Roletta

A klasszikus árnyékolók egyik képviselője, de a gyártók által kínált széles textilválaszték modern megjelenést kölcsönöz neki. A roletta lehet fényáteresztő, lehet sötétítő, de a blackout textilnek és a tokozott kivitelnek köszönhetően teljes fényzárást is elérhetünk vele.


Lapfüggöny

Elsősorban nagyobb üvegfelületek modern, stílusos árnyékolási megoldása. A paneleket mozgathatjuk kézzel vagy elhúzószerkezet segítségével is.

Sávroló

A sávroló stílusos és nagyon kedvelt árnyékoló annak köszönhetően, hogy egyesíti a fényáteresztő- és sötétítő függönyök funkcióját. Rendkívül széles anyagválasztékból választhatunk.

 

Szalagfüggöny: nem csak irodákban ideális!

A szalagfüggönyök sokáig csak az irodákban és hasonló épületekben volt általános, de mostanra az otthonokban is megjelent, ami nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkezik, és ha nem a legegyszerűbb, fehér típust választjuk, hanem a különlegesebb darabok közül vásárolunk, akkor esztétikus is, mi több, a szoba dísze lehet!

A szalagfüggöny egyik előnye az egyszerű kezelhetőség, és ezzel mindenki tisztában van, aki valaha is használt ilyet. Csupán két vezérlő zsinórt kell kezelni: az egyikkel elhúzhatjuk a függönyt, míg a másikkal a lamellák szögét állíthatjuk be. A könnyű tisztán tarthatóság is említést érdemel: csupán egy nedves, tisztítószeres rongyra van szükség hozzá. A legnagyobb előny azonban az, hogy a szalagfüggöny tökéletesen ellátja a feladatát, azaz árnyékol, amikor szükség van rá.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne szalagfüggönyöket az otthonába, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com