Szalagfüggöny

Elsősorban nagy üvegfelületek praktikus belső árnyékolója, de akár térelválasztóként is jól használható. Ferde nyílászárók esetén is kiválóan alkalmazható.

Miért válasszam a szalagfüggönyt?

  • Alacsony karbantartási költsége mellett, könnyű a tisztítása és gondozása.

  • Rugalmas fényvezérlő, pont annyi fényt engedhetünk vele a lakásba vagy irodába, amennyit szeretnénk.

  • Praktikus árú és gyermekbarát megoldás.

  • Választható erős anyagokból és elegáns szövetekből egyaránt.

  • Talán a legjobb megoldás nagy ablakok, toló és erkélyajtók árnyékolására.

Szalagfüggönyök kifejezetten szép, letisztult, hagyományos árnyékolók, amelyeket csúszó üvegajtós teraszra, nagy üveg ablakokra, vagy irodaházak belső terébe építve kifogástalan sötétítést érhetünk el. A függönyök egyaránt készülhetnek tartósabb vagy könnyebb anyagokból, több egyedi stílusban, köztük szövet és falemezből, hogy bármilyen otthon hangulatának megfeleljen. Az elforgatható lécek lehetővé teszik, hogy úgy süssön be a lakásunkba vagy irodánkba a nap, hogy a magánéletünket tényleg a sajátunknak érezzük, vagy hogy ne zavarjanak az irodát körülvevő események, erős napsütés.


A balra vagy jobbra húzható, vagy akár középen kettéválasztható szalagfüggönyök lehetővé teszik, hogy az ablakon vagy ajtón keresztül teljes szélességében élvezhessük a kilátást. A termékeinkhez válaszható sínek köré építhető dekoratív fa, fém vagy műanyag párkány szép keretbe tudja foglalni a függönyt. Az alumíniumból készült szalagfüggöny karnis rögzíthető a mennyezetre vagy konzolok segítségével oldalfalra. A szalagfüggöny vízszintes mozgatása zsinórral, a lamellák elforgatása pedig gyöngylánccal történik. A húzás iránya lehet balról jobbra, jobbról balra vagy pedig középről kétfelé. A kezelő lehet a jobb vagy a bal oldalon.


Hová ideális a szalagfüggöny?

Ezek a függönyök vízszintes lécek, melyeket az ablakok vagy ajtók oldalaihoz húzhatunk el. Mivel a kialakításuk függőleges, segíteni tudnak abban, hogy az alacsonyabb szobák magasabbnak tűnjenek (mivel nem felfelé kell őket húzni) jól működnek csúszó üvegfelületek előtt a padlótól mennyezetig érő, vagy kiugró ablakokkal. Tisztításuk egyszerű, mivel függőlegesen állva kevesebb port gyűjtenek, mint a vízszintes felületek.

Attól függően, hogy árnyékolni vagy sötétíteni szeretnénk, különböző típusú lamellák közül választhatunk: vannak fényáteresztő textilek, melyek széles szín- és mintaválasztékban állnak rendelkezésre; és vannak fényzáró lamellák, amelyek segítségével nagyfokú hő- és fényvédelmet érhetünk el.

Szalagfüggönyt keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!


Hasonló termékeink

Roletta

A klasszikus árnyékolók egyik képviselője, de a gyártók által kínált széles textilválaszték modern megjelenést kölcsönöz neki. A roletta lehet fényáteresztő, lehet sötétítő, de a blackout textilnek és a tokozott kivitelnek köszönhetően teljes fényzárást is elérhetünk vele.


Lapfüggöny

Elsősorban nagyobb üvegfelületek modern, stílusos árnyékolási megoldása. A paneleket mozgathatjuk kézzel vagy elhúzószerkezet segítségével is.

Sávroló

A sávroló stílusos és nagyon kedvelt árnyékoló annak köszönhetően, hogy egyesíti a fényáteresztő- és sötétítő függönyök funkcióját. Rendkívül széles anyagválasztékból választhatunk.

 

Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com