Belső árnyékolók

A belső árnyékolás manapság többet jelent egyszerű függönyözésnél. Korábban a fő szempont a kíváncsi tekintetek és a lakótérbe beáramló fény szabályozása volt. Napjainkban a lakás stílusához megfelelően kiválasztott árnyékolók dizájn elemként is funkcionálnak. Ahogy a dizájn egyre nagyobb szerepet kap a lakberendezésben, úgy nő a belső árnyékoló típusok választéka.

 

A hagyományos ráncolt függönyökön kívül számos árnyékolási megoldás közül választhatunk. De melyik a legjobb megoldás? Szalagfüggöny, esetleg spagetti szalagfüggöny, lapfüggöny vagy roletta, sávroló, pliszé, netán reluxa? A tetőablakot hogyan lehet árnyékolni?

 

Mi segítünk Önnek eligazodni a klasszikus és legmodernebb árnyékoló típusok között, hogy otthona meghittséget, kellemes hangulatot sugározzon.

A megfelelően telepített ablak árnyékolók az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb lépés az energiatakarékosság érdekében. Az ablak közelébe telepített árnyékolókkal az üvegfelület és az árnyékoló közötti zárt légtér kiváló hőszigetelő megoldás, télen és nyáron egyaránt. Télen a légréteg szigetelése miatt kevesebbet kell fűteni, nyáron pedig a speciális tükröző rétegek és a folyamatos árnyék segít abban, hogy a klíma takarékosan tudjon működni - vagy ha az nincs, akkor Ön ne érezze túl melegben magát. Már csak a ház vagy lakás déli oldalának árnyékolásával is érezhető a különbség, amellett, hogy a mai esztétikus árnyékolók már nem csak erre szolgálnak, hanem tényleg megszépítik a lakásunkat.

 

A nagyobb hőszigetelő hatékonyság érdekében használhat a két rétegű, az egyik oldalán erősen tükröződő (fehér) a másik oldalán hőelnyelő (sötét) árnyékolót is, az évszakoknak megfelelően fordítva. Mára már több gyártó is tervezett két-három cellás rakott vagy celluláris árnyékolókat, melyek a zárt légtereknek köszönhetően igen jól növeli az ablakok hőszigetelési értékét.


Hívjon minket telefonszámunkon és kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat Budapesten és vonzáskörzetében!

Szalagfüggöny

Nagyon népszerű árnyékoló irodákban és lakásokban egyaránt egyszerű kezelhetősége miatt. Választhatunk a számtalan színű és textúrájú textil lamellák vagy a legmodernebb spagetti lamellák közül.

Roletta

A klasszikus árnyékolók egyik képviselője, de a gyártók által kínált széles textilválaszték modern megjelenést kölcsönöz neki. A roletta lehet fényáteresztő, lehet sötétítő, de a blackout textilnek és a tokozott kivitelnek köszönhetően teljes fényzárást is elérhetünk vele.


Sávroló

A sávroló stílusos és nagyon kedvelt árnyékoló annak köszönhetően, hogy egyesíti a fényáteresztő- és sötétítő függönyök funkcióját. Rendkívül széles anyagválasztékból választhatunk.


Pliszéfüggöny

Ez a modern árnyékoló jól variálható például a hagyományos függönnyel, de magában is tökéletesen megállja a helyét. Egyedi megjelenése, könnyű kezelhetősége miatt nagyon népszerű. Az egyedi formájú nyílászárók árnyékolására kiválóan alkalmas.


Lapfüggöny

Elsősorban nagyobb üvegfelületek modern, stílusos árnyékolási megoldása. A paneleket mozgathatjuk kézzel vagy elhúzószerkezet segítségével is.


Reluxa

A hagyományos árnyékolók egyike. Kis helyigénye és könnyű kezelhetősége miatt kedvelt. Télikertek árnyékolására kiválóan alkalmas.


Tetőtéri ablakok árnyékolása

Ezt a nehéznek tűnő feladatot a tokozott tetőtéri roletta oldja meg: az egyedi méret alapján készülő szerkezethez fényáteresztő, sötétítő vagy akár fényzáró textilt is választhatunk.


Belső árnyékolót keres? Ne keressen tovább!

Hívjon minket a
telefonszámon és kérje ingyenes felmérésünket Budapesten és vonzáskörzetében!Elérhetõségek
Kiss Brigitta:(06-30) 619-8839
Ráksi Attila:(06-20) 585-8540
E-mail:kissbrigitta922@gmail.com